IDK Gipuzkoa, dura prova en la Fonteta

22/01/2019

 El partit de diumenge que ve en la Fonteta en el retorn de la Liga Dia (Domingo 27, 18h, Fonteta) entre Valencia Basket i IDK Gipuzkoa, serà una bona prova per a mesurar la progressió de les xiques de Rubén Burgos, que es mesuraran a un gran rival.

 

Les basques han demostrat en el que va de temporada ser un equip perillós fora de casa. Si bé han sumat 4 victòries lluny de casa, han sigut capaços de competir davant dels millors equips. Només 4 punts les van separar de sumar el seu quint triomf a domicili davant de Perfumerías Avenida, caient per 58-53. Els triomfs a domicili davant de Nissan Al-Qázeres i Durán Maquinària Ensino, han sigut els seus millors partits de la temporada lluny de la seua afició.

 

Lyndra Weaver és la referència de l'equip. L'americana és la tercera màxima anotadora de la competició amb 16.15 punts per partit i la segona en rebots. Sarr la secunda. Ambdós es troben també entre les millors valorades de la Lliga Dia. Les assistències d'Iva Brkic també són un perill en un equip que ve de trencar una dinàmica de 3 derrotes consecutives.

 

Valencia Basket tractarà de retrobar-se amb el triomf com va succeir també en la jornada quatre de la competició davant del mateix rival, aconseguint així la que seria la quinta victòria a casa de la temporada, per a seguir refermant-se en la lluita pels playoffs.


TAGS: