Isaval busca un taronja per a regalar-li la pintura per a tota la seua casa davant San Pablo Burgos

24/01/2019

La segona volta de la Liga Endesa comença per a Valencia Basket a la Fonteta rebent al San Pablo Burgos (dissabte 26, 18:00h, #Vamos) en un partit que suposa el retorn a casa després de dues eixides saldades amb triomf a Lugo i Belgrad. I el patrocinador oficial, Pinturas Isaval, ha preparat una animació molt especial per a la vesprada del dissabte. Esta empresa valenciana busca a través d'un concurs en el nostre compte oficial de Facebook a dos aficionats disposats a competir a la Fonteta per portar-se tota la pintura necessària per a tornar a pintar tota la seua casa, omplirà els seients del pavelló amb els seus aplaudidors personalitzats i llançarà centenars de regals a les graderies.

 

Busquem finalistes per a guanyar la pintura per a tota la seua casa

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a triar als dos seguidors del nostre equip que competiran sobre el parquet de la Fonteta entre el tercer i l'últim quart de l’encontre davant els burgalesos per a portar-se el premi que Isaval ha preparat per a este partit: 50 quilos de pintura, quantitat suficient per a tornar a pintar tota la teua casa.

 

Ja en xarxes una publicació en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket amb una pregunta. Entre tots aquells que contesten de forma encertada es triaran a l'atzar dos finalistes que es donaran a conéixer a les quatre de la vesprada del divendres. Tots dos finalistes hauran de complir tots els requisits per a participar i ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Isaval

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Pinturas Isaval ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este primer partit de la segona volta en la Liga Endesa. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar de fer soroll des del salt inicial fins a la botzina final!

 

El Racó de la Pintura es duplica

El Racó de la Pintura de Isaval, tot un clàssic de les prèvies dels encontres a la Fonteta, és un espai en el qual els xiquets i xiquetes que assistisquen al partit poden, baix la supervisió d'una monitora, fer amb les seues pròpies mans unes pancartes d'animació personalitzades a partir d'unes cartolines amb el nostre color corporatiu. Com els nostres seguidors ja han pogut comprovar, a més de duplicar la seua aposta per Valencia Basket afegint el seu patrocini al nostre equip femení, Pinturas Isaval també ha doblat el seu Racó de la Pintura, que ara se situa en dos espais diferents al costat de les portes d'accés a la Fonteta.

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es para. Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de regals com camisetes i pilotes de Pinturas Isaval des del seu cotxe tematitzat. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca. I tampoc faltarà en la vesprada del dissabte el zeppelín de Isaval, que durant tot el partit recorrerà el cel de la Fonteta.

 

Tornen els Yayos Dance

Per a este començament de la segona meitat de la temporada, Pinturas Isaval ha recuperat una de les activitats d'animació més estimades per la nostra afició en propiciar el retorn dels Yayos Dance. Este grup d'una trentena de ballarins sènior torna a la Fonteta després d'un període d'absència amb un repertori renovat per a sorprendre'ns a tots amb l'ajuda de les seues monitores. En el descans entre el primer i el segon quart, els Yayos Dance es faran els amos del parquet de la Fonteta amb les seues camisetes de colors de Pinturas Isaval per a posar a ballar a tot el pavelló.

 

Sofà courtside de Puleva

Dos afortunats seguidors podran viure una experiència única en este partidàs davant el San Pablo Burgos des d'un sofà entapissat amb els colors corporatius de Puleva que estarà col·locat a peu de pista en una de les millors ubicacions del pavelló, just enfront del set del nostre DJ. I tot això mentre disfruten dels productes lactis d'esta marca.


TAGS: