IMED Hospitales animarà el partit davant IDK Gipuzkoa

24/01/2019

El partit de la jornada 17 de la Liga Dia entre Valencia Basket i IDK Gipuzkoa (diumenge 27, 18h, Fonteta, La8Mediterráneo) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini d'IMED Hospitales, que es farà càrrec de l'animació d'este partit.

 

Regal de pilotes anti estrés durant els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats presents cada vegada que hi haja temps mort en pista. Centenars de pilotes anti estrés es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit. A més, els afortunats que participen en els jocs entre quarts, optaran a emportar-se una revisió esportiva o un bo per a tractaments en l'Hospital valorat en 150 euros.

 

D'altra banda, el zeppeling tornarà a sobrevolar el parquet gràcies al patrocinador, que també tindrà presència en l'anell del pavelló, per a tots aquells aficionats interessats.

 

Aplaudidors en les portes d'accés

L'equip femení busca sumar un triomf molt important a casa i per a això necessitarà el suport dels aficionats taronja. Sempre que es facen sentir i la Fonteta siga una festa, es posaran a disposició dels aficionats 3000 aplaudidores en les portes d'accés.

 

Sofà Movistar i triple MN4 Divershopping

En este partit, podrem veure en la pista el Sofà Movistar, una visió privilegiada del partit que en esta ocasió tornarà a posar totes les facilitats perquè dos espectadors visquen una experiència única disfrutant de l'esport d'una forma molt especial, a peu de pista. D'altra banda, un concursant tractarà d'encistellar des del mig del camp per a guanyar un xec regal per al centre comercial MN4 valorat en 600 euros.


TAGS: