Rebeca Cotano: “Les sensacions de l'equip són molt positives”

24/01/2019

El partit de diumenge que ve en la Fonteta en el retorn de la Liga Dia (Domingo 27, 18h, Fonteta, La8Mediterráneo) entre Valencia Basket i IDK Gipuzkoa, és una dura prova per a les xiques de Rubén Burgos, i les jugadores són conscients d'això.

 

Rebeca Cotano és un clar exemple. La valenciana sap quin tipus de partit els espera. “Esperem un partit complicat perquè es tracta d'un rival directe, però crec que ho hem estat preparant bé durant la setmana, tenim confiança i esperem que el resultat siga igual o millor que el del partit d'anada” deia l'ala pívot.

 

Cotano, una de què ha viscut l'evolució de l'equip senior femení des dels seus inicis, té molt clar el bon moment que travessa la plantilla a pesar de les últimes derrotes. “Les sensacions són prou positives, en estos tres primers partits ens va passar com en la primera volta, però les sensacions són molt millors perquè els resultats també ho han sigut. L'equip arriba amb molt ànim i amb ganes de jugar este partit en casa” explicava.

 

Finalment, la màxima anotadora històrica del club, va demanar el suport de la gent de cara a l'enfrontament, un partit per al qual tornarà a ser vital el suport de la Fonteta.


TAGS: