Viatja en bus per a vore el MANN Filter - Valencia Basket per només 5 euros

25/01/2019

València Basket, en col·laboració amb Delikia, organitza viatge perquè els seus aficionats puguen vore el partit de la jornada 18 de la Lliga Dia entre el Mann Filter Casablanca de Saragossa i el quadro taronja que es disputarà el diumenge 3 de febrer a les 12:15h en el la capital aragonesa.

 

Volem tornar a sentir el teu suport des de les grades. Per això, el Club, en col·laboració amb Delikia, ha organitzat un pack de viatge amb autobús i entrada per només 5 euros, sempre que es complete l'autocar. A més, el club oferix només entrada per 5 euros, per a qui vullga desplaçar-se pel seu compte.

 

 

Preu

Viatge i entrada

5 euros

Només entrada

5 euros

 

El bus eixirà de la Fonteta a les 7 hores el mateix diumenge 3 de febrer. El partit es disputarà a les 12:15 hores en el Pavelló Poliesportiu Eduardo Llastada de Saragossa. El retorn es realitzarà després del partit.

 

Ja pots apuntar-te

La inscripció per a este desplaçament està oberta des d'este moment en les oficines del València Basket situades en la Fonteta en horari de 9:30 a 14:00, de 16:00 a 20:00 hores. O bé cridant per telèfon al 96.395.70.84 i realitzant el pagament per mitjà de targeta de crèdit. També pots sumar-te al viatge durant els pròxims partits en la Fonteta.

 

En el partit de Lliga Endesa del 26 de febrer davant de San Pablo Burgos, així com el diumenge a les 18h davant d'IDK Gipuzkoa en la Lliga Dia en les oficines del club podràs apuntar-se al viatge o comprar les teues entrades abans del partit i en el descans.


TAGS: