San Miguel renova el seu patrocini amb Valencia Basket fins a 2020

25/01/2019

Valencia Basket i Cerveses San Miguel han presentat este matí la renovació de l'acord de patrocini que unix a les dues entitats fins al final de la temporada 2019/20 en un acte que ha tingut lloc en la Llotja VIP de la Fonteta. L'escenificació d'esta renovació ha comptat amb una àmplia representació del Valencia Basket. No han faltat a la cita el conseller delegat Paco Raga i el president Vicente Solá, els primers entrenadors dels dos equips professionals Jaume Ponsarnau i Rubén Burgos, els capitans Rafa Martínez i Bojan Dubljevic i les capitanes Esther Díaz i María Pina. L'empresa patrocinadora ha estat representada pel Director Territorial de Mahou San Miguel Guillermo Rubert

 

Amb esta ampliació de la col·laboració, que va començar en 1998, el Club i l'empresa cervesera superen les dues dècades de vinculació, dins de l'aposta de San Miguel per estar sempre prop de l'esport i els seus aficionats. Una relació que suposa que la marca de cerveses porta al costat de l'equip des de pràcticament els seus inicis. Esta ampliació del patrocini compta amb la novetat de la inclusió del primer equip femení del Valencia Basket, que en l'actual temporada està disputant el seu primer curs en la màxima categoria del bàsquet femení espanyol i que en el seu debut ha aconseguit la classificació per a la Copa de la Reina.

 

El president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha sigut el primer a prendre la paraula per a destacar que “amb este nou acord, San Miguel superarà la xifra de 20 anys patrocinant a Valencia Basket. Un fet que cal posar en valor, ja que des de 1998 estan amb nosaltres. I esta temporada han fet un pas més donant suport també al nostre equip femení. Volem agrair a San Miguel la confiança renovada durant tots aquests anys en què continuen donant suport a Valencia Basket, perquè entre tots puguem aconseguir els nostres objectius”.

 

Després del discurs del president taronja, s'ha projectat un vídeo en el qual s'han repassat bona part de les activitats d'animació que Valencia Basket i San Miguel han realitzat de manera conjunta en estes dues dècades com l'organització de tornejos de bàsquet 3 contra 3 a València, la tematització del pavelló amb pancartes gegants de jugadors emblemàtics, el regal a tots els assistents a un partit de cervesa gratis si l'equip taronja aconseguia la centena de punts o les VIP Experience que han gaudit els seus empleats a la Fonteta.

 

Per la seua part, Guillermo Rubert ha destacat que “per a San Miguel, continuar apostant pel Valencia Basket significa que també seguim vinculats a la ciutat i a l'esport. La renovació d'este acord no podria haver ocorregut en millor moment, just ara que acabem de celebrar el vinté aniversari al costat del club”.

 

El president i el conseller delegat de Valencia Basket li han fet entrega a Guillermo Rubert d'una camiseta commemorativa com a mostra d'agraïment a l'esforç de l'empresa cervesera. I com a colofó a este acte de renovació, s'ha realitzat una foto de grup amb els protagonistes de la roda de premsa i els jugadors i jugadores de Valencia Basket presents en la Llotja VIP de la Fonteta i s'ha servit un servei d'àpats regat amb San Miguel.


TAGS: