Ponsarnau: “Hem de trobar energia davant un equip que t'exigix molt”

25/01/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 18 de la Liga Endesa davant el San Pablo Burgos (dissabte 26, 18:00h, Fonteta, #Vamos) que “estem en una voràgine de competició molt important, venim de jugar un partit molt dur a Belgrad i també d'un viatge dur. I ja el dissabte a jugar un nou partit. Una de les coses bones que tenim i sens dubte un dels factors que hem d'aprofitar és que juguem a la Fonteta. Hem d'estar preparats per a enfrontar-nos a un equip que t'exigix molt. Però el més important és que a partir de totes estes eventualitats prèvies, nosaltres trobem el nostre joc, la nostra energia i la nostra força. El que fa que a la Fonteta juguem per a la Fonteta i amb la Fonteta”.

 

Sobre el seu rival de demà, el tècnic taronja destacava que “juguem contra un equip que té un pla tàctic complex i molt exigent. I que damunt té matisos quant a la preparació de partit com el dubte i baixa molt probable de Lima o un nou fitxatge que pot ser que els arribe per a este partit. Com a conseqüència d'esta situació tindran jugadors que juguen fóra de les seues posicions. I per això hem de tindre un pla de partit contra el Burgos tradicional i un pla de partit contra totes les eventualitats que puguen aparéixer. Sabem que juguem contra un equip que té una referència en la passada que són els seues bases i Huskic. I execució des del tir amb una incorporació relativament nova com Benite. I podrien perdre l'execució que els dona Lima sobretot en el joc de pick and roll i de seguir les penetracions. És un equip amb una base tàctica sòlida, que molta ve de LEB, a partir d'aprofitar molt bé les seues virtuts. I en este sentit és un equip que ha fet coses bastant diferents a la cultura de la Lliga”.

 

Jaume Ponsarnau ha comptat este matí amb els catorze jugadors de la seua plantilla disponibles, per la qual cosa encara no ha decidit què dotze conformaran la convocatòria de demà davant l'equip castellà. Com reconeixia l'entrenador de Valencia Basket, “les expectatives és que tindrem un entrenament diferent, perquè tindrem a tots els jugadors. Eixe és el pla llevat que hi haja sorpreses. I valorarem després de l'entrenament. Mai hem afrontat un entrenament amb tantes incertesses, però en este sentit ens pot donar marge a moure l'equip, a remoure les energies després del viatge. Però sempre sense perdre la competitivitat. Hem de valorar com estan estes dues reincorporacions, Guillem i Fernando. Però encara no us puc dir els dotze jugadors que seran perquè necessitem l'entrenament de hui per a valorar-lo”.


TAGS: