Valencia Basket posa a la venda els abonaments i packs per a la Copa del Rei Madrid’19

30/01/2019

Valencia Basket posarà a la disposició dels aficionats a partir de les 16 hores de hui dimecres, els abonaments disponibles enviats per ACB, després d'atendre els compromisos del club amb jugadors, patrocinadors, directius i penyes. Per tant, eixiran a la venda 60 abonaments al preu de 95 euros cadascun per a la Copa del Rei que se celebrarà a Madrid del 14 al 17 de febrer. Els abonaments eixiran a la venda únicament de forma presencial en les oficines del club, situades en el pavelló de la Fonteta.

 

Només per a abonats de Valencia Basket

Cada abonat que estiga interessat a adquirir abonaments per a la Copa del Rei podrà comprar fins a un màxim de quatre, acreditant la condició d'abonats de Valencia Basket de cadascuna de les altres persones, o físicament amb els abonaments, o amb una imatge en la qual es llija el titular del mateix. El club es reserva el dret de verificar tal acreditació.

 

Els interessats podran adquirir una d'estes dues opcions, abonament+hotel+bus, amb els preus indicats abaix, o només l'abonament de 95 euros cadascun d'ells. El pagament haurà de ser realitzat en l'acte.

 

A continuació detallem els preus de l'estada en habitació doble o triple i desplaçament en bus.


PREU DEL PACK HOTEL + BUS

 

Hotel 4 estrelles Novotel Règimen Allotjament i desdejuni*

De dijous a diumenge i viatge anada/tornada en bus** (torna diumenge)

Hotel en Madrid capital

Bus + Hab. doble: 220 euros per persona

Bus + Hab. triple: 200 euros per persona

* Per a altres opcions d'allotjament, consultar amb el Club

** Limitat a disponibilitat habitacions i places d'autobús. Per a altres combinacions, consultar.

 

Per tant, des de 295 euros es pot viure la Copa del Rei a Madrid, els quatre dies de competició, amb abonament, hotel i transport des de València amb autobús.

 

Pack Animació

A més, tots els aficionats de Valencia Basket que adquirisquen els abonaments o paquets de viatge en el club taronja o l'hagen adquirit a través d'Acb.com, se'ls obsequiarà amb un pack d'animació compost per una camiseta taronja i una bufanda, totes dues commemoratives de la pròxima edició de la Copa del Rei a Madrid.

 

Estos packs d'animació es podran recollir en les oficines de Valencia Basket des de hui dimecres a les 16 hores.

 

On comprar els abonaments?

L'adquisició començarà esta vesprada de dimecres 30 a les 16 hores en les oficines de Valencia Basket. Qualsevol consulta sobre una altra modalitat de viatge o estada es pot obtindre i realitzar en les oficines del conjunt taronja en el pavelló de la Fonteta de dilluns a divendres, de 09.30 a 14.00 hores, i de 16.00 a 20.00 hores i també durant la disputa dels partits a casa.

 

També podran consultar informació en la web oficial taronja: www.valenciabasket.com.


TAGS: