Rubén Burgos: “L'equip està mentalitzat per a un partit dur”

01/02/2019

Valencia Basket es mesura a Mann-Filter Casablanca per a tractar de donar continuïtat a l'important triomf aconseguit davant d'IDK Gipuzkoa la passada jornada en la Fonteta (Diumenge 03, 12:15h, Pol. Eduardo Lastrada, Canal FEB). Rubén Burgos va valorar la dificultat del partit. “Els seus últims partits a casa han sigut a un nivell molt alt, ambdós amb victòries, jugant amb molta energia, transicions ràpides amb una gran Brittany Brown, hem de tindre controlada. Són agressives en defensa intentant posar ritme al partit, així que hem d'estar preparades per a aixó” explicava.

 

El tècnic també va analitzar la forma d'afrontar el partit. “La preparació és diferent perquè el perfil d'equip i jugar fora et porta a un pla de treball diari distint. El treball de les jugadores està sent bo, a pesar d'un xicotet esquinç que va tindre Irene Garí, que ha treballat perfectament els dos últims dies. L'equip està mentalitzat, serà un partit dur, una batalla més, però si juguem bé arribarem al final amb opcions de victoria” deia.

 

Finalment l'entrenador va parlar de l'autobús d'aficionats que acompanyarà a l'equip a Saragossa. “Hi haurà una pista rival bolcada, i en un partit fora sempre s'agraïx veure la teua gent. Altres partits hem tingut xicotets grups, així que esta vegada, amb un autobús ple, estic segur que l'equip notarà molt el suport” concloïa.

 


TAGS: