La formació en el bon ús de xarxes socials ja és una realitat en L’Alqueria del Basket

08/02/2019

Valencia Basket continua creixent en la seua idea d'ajudar als integrants dels seus equips de L’Alqueria del Basket més enllà de les pistes, i en eixa idea, ha posat en marxa una iniciativa nova adaptada als temps que vivim. El programa de formació en el bon ús en xarxes socials destinat als jugadors i jugadores de L’Alqueria del Basket ja és una realitat i ha començat esta setmana en la casa del bàsquet europeu de formació.

 

L'objectiu és conscienciar dels avantatges, inconvenients i correcte ús de les xarxes en una persona jove, ajudant-los a torejar amb una de les vies de comunicació més esteses que existixen en la nostra societat hui en dia.

 

A través de diversos vídeos seleccionats i unes xarrades adaptades a l'edat dels destinataris, es tracta amb els protagonistes la seua forma d'entendre les xarxes socials i se'ls ajuda a traure'ls el màxim profit. Els primers jugadors a rebre la formació, han sigut els equips de categoria infantil. La xarrada, desenrotllada per Paco Pardo, Coordinador del Departament d'Orientació del club, i Álvaro Martínez, Community Manager, va ser una exitosa primera presa de contacte amb l'activitat.

 

“Les xarxes socials són una via de comunicació de les més importants en jóvens i adolescents i la part esportiva va unida a eixa part social, va molt relacionada, i els jóvens han d'entendre eixa relació que hi ha entre unes i altres” explicava Paco Pardo. “Tenen que estar preparats per a veure què es van a trobar fora en el món de les xarxes, saber què és el bo i el pitjor que es poden trobar, i creiem que pot formar part d'una educació integral que els pot donar el club” comentava Álvaro Martínez. Dilluns que ve 11 de febrer, tindrà lloc la segona xarrada, amb protagonisme esta vegada, per als jugadors cadet.


TAGS: