Delikia animarà el partit davant Snatt’s Femení Sant Adrià

08/02/2019

Valencia Basket s’enfronta este cap de setmana a Snatt’s Sant Adrià (Diumenge 10, 19h Fonteta, Teledeporte) en un partit que tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Delikia, que es farà càrrec de l'animació d'este partit.

 

Regal de camisetes durant els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats presents cada vegada que hi haja temps mort en pista. Centenars de camisetes es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit. A més, l'empresa sortejarà una escapada romàntica per a dos persones en un dels jocs que es realitzaran durant el partit. Els afortunats participants, es triaran a través de les xarxes socials del club.

 

Aplaudidores en les portes d'accés

L'equip femení busca sumar un triomf molt important a casa i per a això necessitarà el suport dels aficionats taronja. Sempre que es facen sentir i la Fonteta siga una festa, es posaran a disposició dels aficionats 3000 aplaudidors en les portes d'accés.

 

Sofà Puleva, Borumbaia i triple MN4 Divershopping

En este partit, podrem veure en la pista el Sofà Puleva, una visió privilegiada del partit que en esta ocasió tornarà a posar totes les facilitats perquè dos espectadors visquen una experiència única disfrutant de l'esport d'una forma molt especial, a peu de pista. I també de l'espectacle. Perquè en este partit es comptarà amb la presència del grup Borumbaia Percussió, que amenitzarà la vesprada amb una actuació per al record. D'altra banda, un concursant tractarà d'encistellar des del mig del camp per a guanyar un xec regal per al centre comercial MN4 valorat en 900 euros.


TAGS: