Casual Hoteles, nou patrocinador del Valencia Basket

11/02/2019

Valencia Basket Club ha presentat este matí en un acte que ha tingut lloc a la Sala de Premsa de la Fonteta l'acord de patrocini al que ha arribat amb Casual Hoteles per al que resta de l'actual temporada i la campanya 2019-20, per la qual cosa esta empresa passa a unir-se a l'extensa família de co-patrocinadors de l'entitat taronja.

 

El logotip d'esta cadena d'hotels valenciana apareixerà des d'ara en la pernera esquerra dels pantalons de l'equipament de Liga Endesa de l'equip taronja. Un patrocini que s'estrenarà en un dels millors escenaris possibles: La Copa del Rei Madrid 2019, on Valencia Basket ja lluirà l'emblema de Casual Hoteles en el seu partit de quarts de final del dijous davant el Barça Lassa.

 

El responsable de màrqueting i relacions externes de Valencia Basket Víctor Luengo ha exercit d'amfitrió en un acte en el qual ha estat acompanyat pel conseller delegat Paco Raga i el director d'Operacions i relacions institucionals José Puentes. Luengo ha comentat que “per a nosaltres és un honor que una altra empresa valenciana es sume al nostre pool de patrocinadors, i a més es puge a l'equipatge del primer equip, debutant en la Copa del Rei, en un acord fins a 2020 que esperem que siga per a moltes temporades més. Els abonats tindran un preu especial”

 

El nou sponsor taronja ha estat representat per Juan Carlos Sanjuan, CEO i fundador de Casual Hotels, que ha destacat “gràcies a València Basket per permetre que ens unim dos empresa valencianes que estem fent parlar a Europa. És un acord per a demostrar que podem arribar a on volem, som una empresa valenciana, i hem muntat una cadena. Volíem demostrar que volíem estar amb un equip, i que açò ens puga fer créixer com a organització. Entrarem a patrocinar tant a l'equip de xics com al de xiques”.

 

A més de la presència del seu logotip en l'equipament de joc taronja, Casual Hotels comptarà amb dos partits patrocinats per temporada (un de l'equip masculí i un altre del conjunt femení) i la seua marca apareixerà en la resta de suports habituals: anuncis en el vídeo-marcador i la publicitat dinàmica, un lluminós publicitari en el pavelló de la Fonteta i un bàner en la web oficial del Valencia Basket.

 

Casual Hotels és una empresa valenciana que des del seu naixement en 2013 s'ha compromés amb la busca del màxim benefici social i empresarial, especialitzada a oferir serveis d'allotjament urbà (Hotels), caracteritzats per la seua decoració temàtica i la busca permanent de serveis i productes que situen al client com a centre d'una experiència fresca, creativa i pròxima. En l'actualitat Casual Hoteles compta amb una xarxa de tretze hotels a València, Madrid, Màlaga, Sevilla, Lisboa, Bilbao i acaba d'obrir un establiment a Sant Sebastià.


TAGS: