Pam: “Serà una final del #BaileDeMascotas molt disputada i molt divertida”

11/02/2019

El media day previ a la Copa del Rei no sols va servir perquè els jugadors mostraren la seua opinió sobre el partit de quarts davant del Barça Lassa. També va servir perquè Pam compareguera davant dels mitjans de comunicació i mostrara la seua valoració prèvia de la gran final de mascotes que també tindrà lloc este cap de setmana.

 

Pam valora esta final com "un concurs molt bonic i una gran oportunitat perquè podem disfrutar de la màgia de la Copa del Rei". Sobre el seu partit davant de Maximus i davant de Granky, Pam declara que "va a ser una final molt disputada i molt divertida". La nostra mascota va ser preguntada per si prepara algun ball sorpresa, per al que va comentar que "he estat entrenant junt amb Fama i espere poder posar en funcionament algun dels seus trucs de ball".

 

Final en Twitter

Quan? Des del dijous dia 14 de febrer a les 9 hores del matí fins al divendres 15 de febrer a les 9 hores del matí.

On? En el compte de twitter oficial de la lliga, usuari @acbcom en un enquesta que es crearà especialment el dia 14 a les 9 del matí.

Contra qui? Contra Maximus, la mascota del Cafés Candelas Breogan

 

Final en Instagram

Quan? Des del divendres dia 15 de febrer a les 9 hores del matí fins al dissabte 16 de febrer a les 9 hores del matí.

On? En les stories del compte oficial de la lliga, usuari @acbcom en una enquesta que es crearà especialment el dia 15 a les 9 del matí.

Contra qui? Contra Granky, la mascota de l'Herbalife Gran Canaria.


TAGS: