500 aficionats posaran el color taronja en la Copa del Rei Madrid 2019

12/02/2019

Més de cinc-cents aficionats del Valencia Basket entre els que van adquirir els seus abonaments per al torneig a través del Club i els que el van fer en la venda lliure portaran des del pròxim dijous un trosset de la Fonteta al WiZink Center de Madrid en el qual durant quatre dies es disputarà la 83a edició de la Copa del Rei. L'equip taronja s'estrenarà en esta competició el primer dia, mesurant-se el dijous 14 de febrer a les 21.30 hores davant el Barça Lassa.

 

Un autobús des de la Fonteta

Un autobús replet d'il·lusió i aficionats taronges partirà des del Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís a les 10.00 hores del propi dijous 14 de febrer per a posar rumb a Madrid i donar suport al seu equip en esta cita que reunix els huit millors equips de la primera volta. La resta de seguidors arribaran a la capital del país pels seus propis mitjans.

 

Punt d'Atenció taronja en el Novotel Madrid Center

Com ja és habitual quan arriba esta cita, el Club habilitarà a la ciutat seu de la Copa del Rei un espai taronja que servisca com a punt de trobada per a l'afició i com a lloc de referència per a prestar la seua ajuda als aficionats amb qualsevol situació relacionada amb el torneig que poguera ocórrer. En este cas, este espai estarà situat molt prop del WiZink Center, en un dels centres neuràlgics de la Copa del Rei Madrid 2019 com és l'hotel seu dels equips. En concret, el Punt d'Atenció taronja estarà a la sala Baobab del Novotel Madrid Center (C/O'Donnell, 53. 28009 Madrid), situada en la planta baixa de l'hotel, amb accés des de l'exterior i que estarà degudament senyalitzat. L'horari d'atenció a l'aficionat d'este espai serà des del dijous 14 fins al diumenge 17 de 10h a 14:30h i de 15:30h a 19.00 hores. A més d'estar al servei dels nostres seguidors, en el Punt d'Atenció taronja es podran adquirir bona part dels productes del catàleg de la Botiga Oficial del Valencia Basket. I totes les persones interessades podran recollir informació sobre L’Alqueria del Basket, per a conéixer de primera mà la millor instal·lació de bàsquet base d'Europa.

 

No t'oblides del teu pack d'animació!

La major part dels seguidors ja tenen en el seu poder el pack d'animació per a la Copa del Rei amb el qual Valencia Basket ha obsequiat a tots els seguidors que van adquirir abonaments o paquets de viatge en el club taronja o van comprar online especificant que eren aficionats de València Basket. Per a tots aquells que encara no s'hagen portat el seu kit d'animació (compost per una camiseta amb el nostre característic color taronja amb un disseny exclusiu per a este torneig i una bufanda commemorativa d'esta edició de la Copa del Rei) podran recollir-lo en les oficines del Valencia Basket fins a les 20.00 hores de hui dimarts 12. En el cas que no puguen portar-se el seu pack d'animació abans d'esta vesprada, tindran la possibilitat d'agafar-ho en el Punt d'Atenció taronja en l'horari especificat en el paràgraf anterior. En qualsevol de les dues ubicacions, per a recollir el seu pack els seguidors hauran d'identificar-se.


TAGS: