Alberto Abalde, convocat per la Selecció Espanyola per a la “finestra” de febrer

12/02/2019

El jugador de Valencia Basket Alberto Abalde ha sigut inclòs pel seleccionador nacional Sergio Scariolo en la llista de 14 jugadors convocats per a representar a Espanya en els partits de l'última ‘finestra’ de la segona fase de classificació per a la Copa del Món 2019. Amb el bitllet per a la cita mundialista ja certificat en l'aturada anterior amb el seu triomf a Tenerife davant Ucraïna, l'equip nacional absolut busca mantindre la primera plaça del grup mesurant-se a Letònia a Riga el divendres dia 22 a les 19.30 hora local (18.30 hora espanyola) i a Turquia en San Cristobal de la Laguna el dilluns 25 de febrer a les 18.30 hora insular (19.30 hora peninsular).

 

La Selecció Espanyola lidera el grup I amb un balanç de 8-2, per davant de Turquia, que ja està classificada amb 7-3. Lluiten per la tercera plaça en joc la Montenegro de Dubljevic (6-4), que ahir va incloure al pivot taronja en la seua llista de 13 jugadors per als seus partits a Ucraïna i a casa davant Letònia, la mateixa Letònia (6-4) i Ucraïna (5-5). L'equip nacional iniciarà la concentració el dilluns 18 al migdia a Guadalajara, i eixa mateixa vesprada realitzarà el seu primer entrenament en les instal·lacions del Multiusos Aguas Vivas. L'equip treballarà en règim de doble sessió d'entrenament diària fins que el dijous 21 a primera hora de la vesprada emprendrà viatge a Riga.

 

La convocatòria completa de l'equip nacional per a estos dos partits la formen Alberto Abalde (Valencia Basket, 7 internacionalitats), Pere Tomás (Baxi Manresa, debutant), Carlos Alocén (Tecnyconta Zaragoza, debutant), Víctor Arteaga (Movistar Estudiantes, 7), Jonathan Barreiro (Tecnyconta Zaragoza, 1), Javier Beirán (Iberostar Tenerife, 7), Darío Brizuela (Movistar Estudiantes, 3), Quino Colom (Bahçeşehir Koleji, 12), Jaime Fernández (Unicaja Málaga, 12), Xabi López-Aróstegui (Divina Seguros Joventut, 1), Nacho Llovet (Monbús Obradoiro, 7), Sebas Saiz (Iberostar Tenerife, 17), Rodrigo San Miguel (Iberostar Tenerife, 5) i Edgar Vicedo (Movistar Estudiantes, 5)


TAGS: