Bembibre, l'altra casa d'Anna Gómez

13/02/2019

Enfrontar-se a Embutidos Pajariel Bembibre, com ho farà Valencia Basket el pròxim cap de setmana (Dissabte, 19:15h, Fonteta, La 8 Mediterraneo), sempre és especial per a Anna Gómez. La base valenciana, sent un afecte especial pel pròxim rival taronja.

 

I és que la jugadora va passar allí l'etapa més llarga de la seua carrera professional vestint la camiseta d'un equip. Tres temporades consecutives, arribant a Lleó en la temporada 2013/14 i mantenint-se en l'equip fins a la 15/16, quan va partir rumb a Gernika.

 

Eixes tres temporades van deixar un bon sabor de boca en la d'Alfara del Patriarca. Esportivament, van ser tres anys de grans sensacions que es reflectixen en els més de 9 punts, 5 rebots i 13 de valoració que va aconseguir la base taronja. Allí va coincidir amb jugadores com Laura Herrero, que esta temporada ha tornat a jugar com a local en terres lleoneses.

 

Ara es mesurarà, com ja succeïra en la primera volta, al seu exequip de taronja, havent tornat a casa per a completar fins al moment la millor temporada de la seua carrera, sent una habitual en els quintets ideals de la competició i una de les més valorades de la Lliga Dia. Arriba en un gran moment, la qual cosa farà la cita, si és possible, més especial.


“Van ser tres dels meus millors anys tant personal com esportivament. Crec que vaig jugar ben allí i vaig fer molt bones amigues, així que guarde un record especial del club, tinc molt que agraïr” diu la jugadora.

 

“A nivell esportiu ens enfrontem a un equip que porta una inèrcia positiva. Ha fet canvis que li han vingut molt bé, estan amb una gran actitud. Serà un partit molt difícil, són jugadores que anoten amb facilitat i tenen una plantilla àmplia. Serà un partit difícil però confiem a poder traure-ho en la Fonteta” pronostica.


TAGS: