Ponsarnau: “És el rival més dur que ens podia tocar, necessitarem potenciar les nostres virtuts”

13/02/2019

L'entrenador de Valencia Basket assenyalava en la prèvia de l’encontre de quarts de final de la Copa del Rei davant el Barça Lassa que “arriba el primer moment culminant de la temporada en tant que hi ha un títol directament en joc. Venim d'un mal moment, especialment defensiu, sabem la raó i esperem que això ens servisca per a ser tot el competitius que podem ser. Encara no ho som, però este és un moment culminant i volem traure tot el que tinguem. Esperem que tot el que hem invertit estes últimes setmanes ens ajude per a ser el més competitius possible ara. Sabem quins són els nostres punts forts i intentarem aprofitar-los. Sabem que juguem contra el millor equip que ens podia tocar, però creiem en les nostres confiances i en les nostres virtuts. Per a competir contra la seua capacitat física, el primer és potenciar les nostres virtuts. I crec que les nostres virtuts són bones contra eixa superioritat física”


Ponsarnau reconeixia que “la nostra classificació ens obliga a mesurar-nos a un cap de sèrie, que ha sigut el Barça Lassa, que probablement ara és l'equip més en forma de la Liga Endesa. L'equip amb millors sensacions i més capacitat competitiva, dirigit per un gran entrenador, referent per a tots els entrenadors, que una de les seues virtuts és que és llest i que sap traure profit del que té. I damunt ha pogut construir un equip molt adequat a la seua filosofia. És un equip en el qual la seua generació des del pick and roll arriba des dels bases, que són molt bons. I altres punts de producció com la dels seus cincs, que són molt bons d'esquena a cistella, del joc de tirador de Kuric i eixe focus especial que tenen amb Víctor Claver. És un equip molt físic, pot ser que el més físic fins ara en la Liga Endesa. I partixen del seu defensa, produixen moltíssim des de la defensa amb jugadors com Hanga o Singleton. El que ens obliga a atacar molt bé”.


L'equip taronja comptarà en este primer partit amb tota la seua plantilla a excepció del base Antoine Diot. Sobre l'estat de salut del francés, el tècnic taronja assenyalava que “amb Antoine hem intentat, a partir de l'esperança, treballar amb ell perquè poguera estar en esta Fase Final de la Copa del Rei. I el que s'ha confirmat és que demà segur que no estarà i esperarem per a explotar les nostres possibilitats que poguera estar durant la Copa. Però els últims pronòstics no encoratgen a estar positius en este sentit”.


TAGS: