Només la recta final decidix el cara a cara davant del Barça Lassa (86-79)

14/02/2019

València Basket no jugarà les semifinals de la Copa del Rei després de caure davant del Barça Lassa en un partit que es va trencar en el minut 38 després d'una igualtat quasi total en tot el partit.

El conjunt taronja va eixir des de l'inici disposat a plantar cara, amb un Will Thomas que agafava les regnes en els primers minuts. La irrupció de Mike Tobey va donar a València Basket els seus primers avantatges, aconseguint acabar el primer 13-21.

Un triple de Tobey donava la màxima amb el 13-24, però el Barça va reaccionar de mans d'Heurtel, màxim anotador del partit. El partit s'igualava al descans, amb 37-39 taronja.

La tònica va continuar sent la mateixa en el tercer, on va emergir Bojan Dubljevic. L'empat a 58 deixava tot per decidir per al final.

En l'últim, els cules tractaven d'estrényer l'accelerador, però Matt Thomas i el propi Dubi mantenien el suspens per al final. En els últims dos minuts, Hanga va emergir en atac i defensa per a desnivellar un xoc que potser va infringir massa castic als taronja.