Tornada al treball sense els internacionals Alberto Abalde i Bojan Dubljevic

18/02/2019

Després d'uns dies de descans després de la Copa del Rei Madrid 2019, Valencia Basket ha tornat este matí als entrenaments amb la ment posada ja en els següents compromisos. Sense partits esta setmana pels encontres de seleccions nacionals de l'última finestra classificatòria per a la Copa del Món 2019, l'equip taronja tornarà a competir el dissabte 2 de març a les 18.00 hores visitant la pista del Delteco GBC. Just abans d'afrontar la primera setmana de tres partits de la temporada amb els dos primers enfrontaments de l'eliminatòria de quarts de final de la 7DAYS Eurocup davant el Rytas Vilnius (el dimarts 5 a les 20.45 hores a la Fonteta i el divendres 8 a les 18.00 hores a Lituània) i la visita del UCAM Múrcia a la Fonteta del diumenge 10 de març a les 19.30 hores.

 

L'equip taronja s'ha dividit en dos grups per a realitzar la primera sessió d'entrenament del dia entre la pista de la Fonteta i el gimnàs. Esta vesprada, el grup al complet tornarà al pavelló per a realitzar el primer entrenament col·lectiu de la setmana. En esta primera sessió han faltat els dos jugadors que estan concentrats amb les seues seleccions nacionals: Alberto Abalde amb Espanya i Bojan Dubljevic amb Montenegro.

 

L'aler gallec Abalde va ser inclòs en la llista de 14 jugadors convocats per a mesurar-se a Letònia a Riga el divendres dia 22 a les 19.30 hora local (18.30 hora espanyola) i a Turquia en San Cristobal de la Laguna el dilluns 25 de febrer a les 18.30 hora insular (19.30 hora peninsular). L'equip nacional espanyol lidera el grup I amb un balanç de 8-2 i ja té certificada la seua plaça per a la Copa del Món 2019.

 

El que està ficat de ple en la lluita per la tercera plaça en joc és la selecció de Bojan Dubljevic. Montenegro (6-4) ocupa actualment eixa plaça que dóna dret a estar a la Xina en les dues primeres setmanes de setembre, encara que haurà de defensar-la amb dos duels directes davant els altres dos equips que lluiten per ella. La selecció capitanejada per Dubljevic visitarà primer Kíev per a enfrontar-se a Ucraïna (5-5) el divendres 22 de febrer a les 18.00 hores i tancarà la fase de classificació a casa rebent a Letònia el dilluns 25 a les 19.00 hores.


TAGS: