Ángel Fernández: “Valencia Basket és el millor que m'ha passat laboralment”

20/02/2019

Valencia Basket afronta una dura prova este cap de setmana amb la visita a Nissan Al-Qázeres Extremadura. Les extremenyes han millorat les seues sensacions en les últimes jornades, amb l'arribada a la banqueta d'un vell conegut taronja. Ángel Fernández, entrenador de l'equip femení de Godella en la seua època daurada i 19 anys treballant amb el planter de Valencia Basket, viurà un dia molt especial.

 

“Ha sigut ma casa 19 anys en dos etapes diferents, m'ha ensenyat molt, he interioritzat tot com té de bo eixa casa, i només puc dir que per a mi ha sigut el millor que m'ha passat laboralment en tota ma vida” reconeixia el tècnic.

 

Sobre la seua època entrenant a Godella, comentava que “guarde molt bon record perquè vaig tindre l'oportunitat de jugar dos Copes de la Reina i treballar en Divisió d'Honor, va ser una experiència molt enriquidora, ja que va ser la primera vegada que treballava en bàsquet femení”.

 

El tècnic analitzava el creixement de la secció femenina des que Valencia Basket “va adoptar” als equips de formació de Ros Casares. “Ha crescut moltíssim, ho han fet molt bé en tots els aspectes, sense pressa però sense pausa. Valencia és una ciutat de bàsquet, tant masculí com femení. En els xics és clar, hi ha moltíssima afició i en el femení es torna a demostrar. Més enllà del tracte per igual que es fa de les dos seccions, el millor exemple és el públic que està assistint als partits en Lliga Dia. A més es nota que el club treballa perquè en publicitat, màrqueting, etc. el tracte siga el mateix que amb l'ACB” exposava.

 

Per tot açò, serà un partit emotiu. “Per a mi és un partit distint, no ho vaig a negar. Esportivament, per a nosaltres és un partit molt important per a intentar dormir en lloc de playoff, però a partir d'ací, clar que és especial. Encara que jo no haja treballat la línia femenina a Valencia Basket, tinc molt bon record del club. Conec Rubén Burgos, ho considere amic meu. També tinc bona relació amb Esteban Albert. I València és la meua ciutat. Jo sóc valencià i per descomptat que és especial” expressava.

 

Finalment, valorava la temporada taronja, la primera de la seua història en Lliga Dia. “La sensació que està donant és d'equip seriós on totes aporten, molt generós, totes juguen per a l'equip, destaquen i aporten en el seu rol. Creixen des de la defensa, són molt intenses amb conceptes molt clars, amb equilibri exterior-interior. A més hi ha dos jugadores com Anna Gómez i María Pina que es nota que estan còmodes i lideren a un dels equips revelacions de la Liga, amb un molt bon entrenador com és Rubén Burgos”.

 


TAGS: