Rubén Burgos: “A il·lusió i esforç no ens guanya ningú”

26/02/2019

Valencia Basket afronta dijous que ve la primera Copa de la Reina de la seua curta història. Les xiques de Rubén Burgos debutaran davant del líder de la Liga Dia, Spar Citylift Girona (Dijous 28, 17h, Teledeporte) per a intentar deixar bones sensacions en el seu primer partit en la competició. El tècnic valencià ha analitzat el partit.

 

“Després d'Al-Qázeres, ens hem ficat de ple a Girona, i encara que són poquets dies per a plantejar un partit ant un equip tan potent, estem en això, i a il·lusió, esforç i a desig no ens van a guanyar segur. L'equip està conscienciat del sobre esforç que ha de fer per la baixa de Joy, que és una llàstima, tots l'hem recolzat i quan torne estarà abrigada per l'equip. Ja ho vam fer des de l'inici amb la lesió de Marina, tot el món va tindre clar que havia de fer un pas al front. La resposta també va ser excel·lent amb el mes de lesió de Tamara Abalde, i no tinc cap dubte que ara serà igual i la gent va a multiplicar-se” comptava.

 

Sobre el rival, Rubén Burgos analitzava que “Girona és el bloc, és el col·lectiu i és on nosaltres hem de ser molt forts. En ritme de partit, en els nostres aspectes bàsics, hi ha un parell de detalls que l'experiència dels enfrontaments anteriors contra elles ens dóna, i que volem corregir. Hem de pensar a fer molt bé les nostres coses, ser el millor Valencia Basket possible i portar el partit al nostre terreny amb les nostres armes” concloïa.

 


TAGS: