Valencia Basket, premiat en la 2ª edició dels Premis Atlas

05/03/2019

Valencia Basket, és un dels guanyadors en la segona edició dels Premis Atlas de Bàsquet Femení. Els premis són una iniciativa organitzada per Bàsquet Torrelodones i l'Ajuntament de la dita localitat, amb la col·laboració del Consell Superior d'Esports, la Federació Espanyola de Bàsquet, la Federació de Bàsquet de Madrid, la Direcció General d'Esports de la CAM, distints patrocinadors, i les dones rellevants del món del bàsquet, del periodisme esportiu i de l'esport en general.

 

Estos premis s'engloben en la Women Basketball Week, un conjunt d'esdeveniments que engloba el Forum Atles, el Torneig Internacional Júnior Stars Cup, i altres activitats, totes elles dirigides a dotar de rellevància al bàsquet practicat per dones. En esta segona edició, València Basket ha sigut guardonats amb el Premi Adecco Equip, com a conseqüència de la important aportació al desenrotllament del bàsquet femení i a l'èxit continuat del projecte esportiu.

 

El jurat ha estat format per una nombrosa representació de persones molt unides al món del bàsquet i l'esport, com Nuria Garatachea, Subdirectora General Dona i Esport del CSD; Santos Badia, President de la Federació de Bàsquet de Madrid; José Ignacio Hernández, Director Tècnic Femení de la Federació Espanyola de Bàsquet; Javier Orcaray, director general Esports CAM; Carlota Castrejana, secretària general de la Real Federació Espanyola d'Atletisme; les periodistes Pilar Casat (Showtime, esports COPE), Marta Casas (Play Basket, Ser) i Elena Jiménez (esports TVE); Carlos Mascías, Director de HM Hospitals Torrelodones i Carlos Beltrán, Regidor d'Activitat Física i Esports de l'Ajuntament de Torrelodones. I com a Secretari del Jurat, Sergio Lusilla Oliván (soci Director de Pluslegal Advocats).

 

El premi s'entregarà en la Gala que se celebrarà el pròxim dia 19 de març de 2019, a les 20,30 hores, en el Teatre Bulevard - Casa de la Cultura de Torrelodones. Valencia Basket arreplegarà el guardó junt amb les àrbitres Sara Peláez, Asun Langa i Laura Piñeiro, l'exjugadora Elisa Aguilar, i les jugadores Vicky Pérez i Marta Morales, vencedores en les altres categories.

 

El premi, és un reconeixement més al treball del club, únic d'Espanya a tindre al màxim nivell tant al seu equip femení com al masculí, treballant amb ambdós al mateix nivell i sense distincions en el tracte.


TAGS: