Valencia Basket i Delikia, preparen una festa en la Fonteta pel Dia de la Dona

06/03/2019

Valencia Basket, juga el pròxim dia 09 a les 19 de la vesprada a Cadí La Seu (Dissabte 09, 19h, Fonteta, Twitter FEB) en un partit de tremenda importància esportiva, en el que la quarta plaça de la classificació i el factor pista de cara al playoff, estan en joc. El partit comptarà amb el suport de Delikia, que serà patrocinarà l’enfrontament i durà a terme nombroses accions buscant que siga un dia per al record.

 

L'empresa, en el seu habitual suport al bàsquet femení, invitarà al partit a més de 70 dones de renom en la societat valenciana, que posaran junt amb l'equip femení abans del començament de l'enfrontament. D'altra banda, de la mà de l'empresa, dos speakers, posaran veu femenina al partit a més del speaker habitual, Rafa Nácher. Delikia també regalarà centenars de camisetes en els temps morts, i sortejarà una escapada romàntica entre diversos afortunats aficionats que es triaran per xarxes socials.

 

D'altra banda, el club posarà 2000 mocadors taronja conmemoratius i 3000 aplaudidors a disposició dels aficionats que assistisquen al partit, a més de realitzar una globotà domicili coincidint amb el bot inicial del partit. Este a més serà molt especial, ja que comptarà amb el servici d'honor de la Fallera Major de València Marina Civera.

 

A més, Valencia Basket està preparant una gran acció solidària junt amb l'Associació Por ti Mujer, que serà presentada demà a les 12:30 en una roda de premsa en què es donaran els detalls de totes les accions a dur a terme, amb la presència de les capitanes de l'equip Irene Garí i Esther Díaz.


TAGS: