Rubén Burgos: “Volem imposar el nostre ritme”

08/03/2019

Valencia Basket afronta un partit vital per als seus interessos davant de Cadí La Seu (Dissabte 09, 19h, Fonteta, Twitter FEB) en la lluita per la quarta posició i ser cap de sèrie en el playoff. Rubén Burgos ha analitzat el partit.

 

“És cert que en el partit de la primera volta van imposar el seu estil de joc, que és amb molta potència en el tir de 3. Posen en pista moltes jugadores amb eixa amenaça. La nostra intenció a casa és imposar el nostre ritme de joc, el nostre estil i portar el partit on ens convé, ho estem aconseguint en els últims partits de la Fonteta” explicava.

 

El partit compta amb l'al·licient del basket average, favorable a l'equip català pel +9 de l'anada. “El primer és que pensem que serà un partit igualat entre dos equips amb el mateix nombre de victòries, amb balanç de 14-7, i si el partit transcorre com volem podrem pensar en els 9 punts d'average que no són pocs amb tanta igualtat, és complicat. Segur que si tenim opció intentarem atacar” deia.

 

Finalment, va analitzar l'ambient que s'espera per al partit amb totes les accions que durà a terme el club. “Reconeixement molt merescut per part del club a les jugadores i al seu esforç diari, i per la meua part molt agraït pel fet de que els donem eixe xicotet homenatge, perquè el mereixen” concloïa.


TAGS: