Joan Sastre: “Aprofitar esta setmana per a arribar el millor possible al que ens ve”

12/03/2019

L'escorta de Valencia Basket Joan Sastre ha realitzat un repàs a l'actualitat taronja després del primer entrenament de la setmana de l'equip taronja. Després d'una ratxa de quatre partits en nou dies, la plantilla va descansar ahir i hui ha tornat al treball amb la ment posada en els següents compromisos. Com reconeix el propi Sastre “ha sigut una setmana dura, amb quatre partits. Però estem molt satisfets perquè hem pogut traure les quatre victòries i ara tenim una setmana per a preparar els partits que vénen i per a aprofitar també per a descansar un poc i carregar un poc les piles. Però sobretot per a continuar treballant, continuar millorant i arribar el millor possible als partits que vénen”.

 

Sobre l'últim partit a casa davant d'UCAM Múrcia, “tant de bo tots els dies foren així, en el que tots els jugadors vam ser importants, tots aportem a l'equip, tots anotem i tots juguem un bon nombre de minuts. No tots els partits pot ser igual, però tant de bo arribem al punt en què tots els partits puguen ser com el de diumenge passat”.

 

Sobre la seua aportació en la pista, i la seua regularitat, “això és el que intent, ser més regular i ajudar a l'equip en el que siga, tant ofensivament com defensivament, un poc en el que em demane l'entrenador. Tant de bo seguisca eixa regularitat i continuem millorant cada dia”.

 

Sobre el possible rival de la pròxima eliminatòria europea, “preferència no tinc cap. Són dos equips molt bons. Qualsevol dels dos té grans jugadors i juga molt bé al bàsquet. El que siga, tant l'Unics com el Lokomotiv ens van a posar les coses molt difícils. Però tenim l'avantatge del factor Fonteta, que cal aprofitar-ho”.

 

Sobre el partit del dissabte en Fuenlabrada, “està clar que ells estan en una situació complicada, baix en la taula. Vénen de perdre un partit per la mínima i això els fa molt perillosos, perquè necessiten la victòria. Sempre en la seua pista és molt difícil guanyar, i ara en la situació en què estan, encara posen les coses més difícils”.


TAGS: