Els equips professionals de Valencia Basket disfruten de la mascletà a l'Ajuntament

14/03/2019

Una nodrida representació del Valencia Basket ha vibrat un any més amb la visita al balcó de la Plaça de l'Ajuntament de València per a assistir a la mascletá que en el dia de hui ha estat a càrrec de la Pirotècnia Torís. Per primera vegada, les primeres plantilles masculina i femenina del nostre Club han acudit de manera conjunta per a disfrutar d'esta experiència.

 

En una expedició encapçalada pel conseller delegat Paco Raga i el president Vicente Solá, els jugadors Aaron Doornekamp, Sergi García, Mike Tobey i Louis Labeyrie i la totalitat de la plantilla femenina no s'han volgut perdre esta cita. Un esdeveniment ja tradicional quan arriben estes dates falleres en el qual tampoc han faltat els primers entrenadors dels equips masculí i femení, Jaume Ponsarnau i Rubén Burgos, acompanyats dels seus respectius cossos tècnics.

 

Una experiència especial, sobretot per als que la que vivien per primera vegada, que en esta ocasió eren tots els jugadors assistents excepte Sergi García i les jugadores que s'han incorporat al nostre primer equip femení per a l'actual temporada. Abans del tret de la mascletà, l'expedició taronja ha tingut l'oportunitat de conéixer i fotografiar-se amb la Fallera Major de València i la Fallera Major Infantil, acompanyades de les seues respectives corts d'honor.


TAGS: