Ponsarnau: “Estem bé d'energia, volem donar la resposta adequada en un altre moment de la veritat”

18/03/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau, reconeixia que el seu equip arriba a este primer partit de les semifinals de la 7DAYS Eurocup “en el millor moment de la temporada a nivell global a nivell d'energies, de possibilitats d'intensitat. Hem d'aprofitar-ho i que això no ens condicione negativament i caure en un excés de confiança. Sentir que som capaços de fer-ho tot. Juguem contra un rival molt bo, amb molta qualitat, però necessitem ser rigorosos amb les coses que ens han donat la possibilitat de ser competitius i potenciar-les al màxim. I evidentment aprofitar la confiança d'estar bé físicament per a donar la teua màxima energia”.


El tècnic taronja continuava assenyalant que “espere que demà l'equip estiga el més consistent possible. Però per al divendres també. I per al diumenge també. L'equip és molt conscient de la transcendència que suposa jugar partits com el de demà o com els que hem jugat anteriorment que ens han donat el dret a tindre el factor camp. Ara es tracta de que en un altre moment de la veritat donem la resposta que volem donar. I en eixe sentit espere que la Fonteta ens ajude fent que l'ambient siga un avançament de la cremà”

 

Sobre el seu rival en esta eliminatòria de semifinals, Ponsarnau destaca que “Unics Kazan no és un equip que vullga jugar a un ritme molt alt però és un equip amb jugadors amb molta habilitat. Haurem d'estar molt millor també en el treball de carrera defensiva. Hem de reconéixer la qualitat del rival, que és moltíssima, el seu talent, que és moltíssim. I a més és un equip que està competint molt bé. Sap llegir bé els moments per a fer mal al rival i protegir-se en els moments en els quals estan patint”.


TAGS: