Valencia Basket arreplega el Premi Atlas

20/03/2019

El Premi Atlas ja està a València. María Pina, Marina Lizarazu i Esteban Albert, Coordinador de Planter Femení del Club, van estar ahir en Torrelodones per a arreplegar el guardó, atorgat a l'entitat en esta segona edició dels Premis Atlas de Bàsquet Femení.

 

Els premis són una iniciativa organitzada per Bàsquet Torrelodones i l'Ajuntament de la dita localitat, amb la col·laboració del Consell Superior d'Esports, la Federació Espanyola de Bàsquet, la Federació de Bàsquet de Madrid, la Direcció General d'Esports de la CAM, distints patrocinadors, i les dones rellevants del món del bàsquet, del periodisme esportiu i de l'esport en general.

 

Estos premis s'engloben en la Women’s Basketball Week, un conjunt d'esdeveniments que engloba el Forum Atlas, el Torneig Internacional Júnior Stars Cup, i altres activitats, totes elles dirigides a dotar de rellevància al bàsquet practicat per dones. En esta segona edició, Valencia Basket ha sigut guardonat amb el Premi Adecco Equip, com a conseqüència de la important aportació al desenrotllament del bàsquet femení i a l'èxit continuat del projecte esportiu.

 

Els premis van servir també per a agrair i destacar el nivell d'excel·lència, d'esforç i de superació de jugadores com Elisa Aguilar, premi HM Hospitals Llegenda; d'àrbitres com Sara Peláez, Asun Langa i Laura Piñeiro, premi Bankia Talent; de la jove Marta Morales, Premi Nebrija Promesa; i de la jugadora de bàsquet en cadira de rodes Vicky Pérez, Premi Pluslegal Inspiració.

 

El guardó, és un reconeixement més al treball del club, únic d'Espanya a tindre al màxim nivell tant al seu equip femení com al masculí, treballant amb ambdós al mateix nivell i sense distincions en el tracte.

 

 


TAGS: