Pinturas Isaval i Valencia Basket s’unixen per a llançar la primera edició del “Fan Art”

21/03/2019

Este no serà un cap de setmana qualsevol per als visitants a la Fonteta, ja que tant el partit de les xiques (dissabte 23, 19:15h vs RPK Araski) com el partit dels xics (diumenge 24, 19:30h vs Divina Joventut) comptaran amb el patrocini comú de Pinturas Isaval. És per això que la dita unió permetrà crear la primera edició del "Fan Art".

 

Vine a pintar!

Acosta't amb qui vullgues al "Racó d'Isaval", l'espai que Pinturas isaval té ubicat en el nostre anell de distribució. Allí, podràs assentar-te i dibuixar a la teua jugat o jugadora favorits. Dóna igual l'edat que tingues, només necessitem que passes una bona estona amb nosaltres pintant.

 

Podràs vindre en qualsevol dels dos partits del cap de setmana, des d'una hora abans de cada un d'ells. És a dir, el dissabte, des de les 18:15 hores i el diumenge des de les 18.30 hores. T'esperem!

 

Pots veure dos exemples de Fan Art a càrrec d'Oscar Sandoval i la seua caricatura de Bojan Dubljevic i de les germanes Bea Muros sobre Irene Garí.

 

I després?

Una vegada rebuts els dibuixos, serà el moment d'unir el vostre art amb les interpretacions dels seus protagonistes. Seran capaços els jugadors i les jugadores d'interpretar a qui correspon cada dibuix? Se'l preguntarem, i ho gravarem en vídeo perquè conegueu les seues reaccions.

 

Un cap de setmana d'animació

A més del Fan Art, Pintures Isaval brindarà a tota la família taronja de moltes activitats per a poder fer d'estos dos partits, dos cites imprescindibles. Des d'ahir mateix està obert el concurs en xarxes socials en què busquem quatre finalistes que jugaran per una camiseta de joc i per aconseguir molts quilos de pintura per a les seues cases. No serà l'única acció, ja que per a cada partit es realitzaran activitats més concretes que anirem desvelant estos pròxims dies.


TAGS: