Pinturas Isaval animarà el partit davant RPK Araski

22/03/2019

València Basket es mesura este cap de setmana a RPK Araski (Dissabte 23, 19:15h Fonteta, La8Mediterráneo) en un partit que tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Pinturas Isaval, que es farà càrrec de l'animació d'este partit.

 

Regal de camisetes i pilotes en els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats cada vegada que hi haja temps mort en pista. Centenars de camisetes i pilotes es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit, com també ho seran els 3000 aplaudidors que estaran repartits en l'anell inferior del pavelló. A més, l'empresa repartirà 2 premis per a guanyadors dels jocs que es faran durant el partit, i farà que el zeppelin sobrevole el pavelló.

 

Fan Art amb Isaval

D'altra banda, serà el primer partit en què es pose en marxa l'Art a València Basket amb Isaval, a través del qual els aficionats més xicotets podran dibuixar als seus jugadors preferits i compartir els seus dibuixos amb la resta d'aficionats taronja. El Racó Isaval estarà disponible per a fer-ho en dos punts de l'anell.


TAGS: