Rubén Burgos: “Hem de jugar amb l'energia i il•lusió amb què jugarem en la seua pista”

22/03/2019

València Basket afronta una dura prova este cap de setmana rebent a IDK Gipuzkoa (dissabte 23, 19:15h, TV Mediterráneo) en un partit que suposarà la tornada a la Fonteta. Rubén Burgos valora el partit.

 

"RPK Araski és un rival a tindre molt en compte, amb la permanència i assegurada i amb opcions e estar molt dalt en la classificació en PlayOff. Hem d'igualar l'energia que vam tindre en la seua pista, aquell dia confirmarem la nostra classificació per a la Copa de la Reina i eixa il·lusió és la que hem de mostrar ací a casa. Encara tenim opcions d'intentar aconseguir el factor camp en Playoff, i podem assegurar eixa quinta plaça de què estem orgulloses en un partit a casa".

 

Sobre l'anàlisi del rival, "si venim d'una pista complicada en la que Zamarat es jugava la permanència, i són equips que donen el 100%, ara és davant d'un equip d'una capacitat considerable, amb jugadores anotant amb facilitat, amb Edwards com una de les màximes anotadores de la lliga, per fora sumant potencial amb Drammeh i amb jugadores expertes en la categoria. Izaskun i Van den Adel porten ja molts temps rendint a bon nivell. Haurem de ser molt sòlides en defensa i controlar el seu joc en transició, quan juguen alegres, són perillosíssimes".


TAGS: