Pinturas Isaval dobla esforç i repetix com a patrocinador oficial davant el Divina Seguros Joventut

23/03/2019

El primer equip masculí de Valencia Basket torna a casa després de certificar el bitllet per a les Eurocup Finals i ho fa amb un enfrontament directe en la lluita per la quarta posició que li enfrontarà al Divina Seguros Joventut (diumenge 24, 19:30h, Movistar Deportes). Dins d'un cap de setmana taronja en el qual Pinturas Isaval ha sigut el patrocinador oficial dels dos partits a la Fonteta, esta empresa valenciana ha preparat una animació per a ajudar al fet que el pavelló presente la imatge dels grans dies i ajude els nostres xics a fer un pas més després d'una dura setmana de màxim desgast. Els finalistes del concurs plantejat a través de les Xarxes Socials competiran per portar-se un doble premi: una camiseta oficial de joc signada per tota la plantilla i la possibilitat de portar-se 4 quilos de pintura per cada cistella en el Poal Gegant de Isaval. Els més xicotets podran realitzar els retrats dels seus jugadors favorits en els Racons de la Pintura per a participar en el Fan Art a la Fonteta, s'ompliran els seients del pavelló amb els aplaudidors personalitzats de Pinturas Isaval i es llançaran centenars de regals a les graderies.

 

Doble premi per al guanyador entre els finalistes

Els dos finalistes triats a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran sobre el parquet de la Fonteta entre el primer i el segon quart de la trobada davant els verd-i-negres per a portar-se el primer dels premis que Isaval ha preparat per a este partit: una camiseta oficial de joc signada per tota la primera plantilla masculina del Valencia Basket. Però això només és el principi. El guanyador d'este primer joc guanyarà l'oportunitat de repetir per a buscar un segon premi. Pinturas Isaval regalarà quatre litres de pintura al guanyador del primer joc per cada cistella que convertisca en el poal gegant que eixirà a la pista de la Fonteta

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Isaval

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Pinturas Isaval ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este complicat duel davant un rival directe que arriba després d'aconseguir el bitllet per a les Eurocup Finals. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar de fer soroll des del salt inicial fins a la botzina final!

 

Repetix el Fan Art a la Fonteta

Pinturas Isaval dobla el seu esforç com a patrocinador oficial dels dos partits d'esta finalitat de setmana a la Fonteta (ho serà també en el partit del primer equip femení del dissabte davant RPK Araski) i repetirà una de les novetats d'animació presentades en eixe encontre: l'Art a Valencia Basket amb Isaval. Esta iniciativa busca que els nostres aficionats més xicotets puguen dibuixar als seus jugadors preferits i compartir els seus dibuixos amb la resta dels aficionats taronja. A més, els retrats més originals dels nostres jugadors es convertiran en part del nostre particular museu i participaran en una curiosa activitat sorpresa que es donarà a conéixer més endavant.

 

El Racó de la Pintura es duplica

Per a realitzar les seues obres d'art, els nostres xicotets artistes tenen a la seua disposició, com en cada partit, dos Racons de la Pintura de Isaval situats al costat de les portes d'accés al pavelló. Dos espais en el qual els xiquets i xiquetes que assistisquen al partit poden, baix la supervisió d'una monitora, fer amb les seues pròpies mans unes pancartes d'animació personalitzades a partir d'unes cartolines amb el nostre color corporatiu o en esta ocasió, participar en el Fan Art a la Fonteta.

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es pare. Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de regals com a camisetes i pilotes de Pinturas Isaval des del seu cotxe tematitzat. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca. I tampoc faltarà en la vesprada del dissabte el zeppelín de Isaval, que durant tot el partit recorrerà el cel de la Fonteta.


TAGS: