Valencia Basket s'assegura la cinquena plaça en el debut de Lorena Segura (73-63)

23/03/2019

Valencia Basket s'ha assegurat almenys la cinquena plaça en la classificació després de véncer a RPK Araski en un partit que va dominar des de l'inici, i que a més va deixar la gran notícia del debut de Lorena Segura en Lliga Dia, convertint-se en la primera jugadora que haurà de ser inclosa en el Mur dels Somnis de L’Alqueria del Basket.

 

El partit va començar amb curts avantatges visitants, liderades per una Natalie Van Den Adel que anotava els 6 primers punts del seu equip. Mentrestant, en l'altre costat de la pista, l'atac taronja tenia sabor gallec. Tamara Abalde, defensava, rebotava i anotava, perquè s'igualaren les forces. I encara que Drammeh també va tirar de les visitants, els triples de Pina i Gómez i l'aportació de Meiya en la pintura va donar el primer avantatge a les valencianes (20-13).

 

En el segon quart va arribar el vendaval taronja. Anna Gómez, perfecta directora d'orquestra, va anotar dos triples més, va assistir i va connectar a la perfecció amb Tinara Moore, Rebeca Cotano i Irene Garí, que es van unir a l'atac perquè Rubén Burgos sumara efectius i Urieta es quedara sense recursos davant l'extensa rotació de les de casa. Per si no fos prou, a falta de 56 segons per al final del segon parcial, Lorena Segura substituïa a Rebeca Cotano, convertint-se així en la primera jugadora de planter del club a debutar al màxim nivell, i per tant, en la primera que serà inclosa en el Mur dels Somnis de L’Alqueria del Basket (41-25).

 

Res va canviar en la represa, a pesar de que Edwards, màxima anotadora de la competició, s'entonara en atac. Meiya de nou, Jori Davis, Bettencourt, van mantindre l'encert en atac i la diferència va créixer fins als 20 punts al final del tercer parcial. Només en l'últim quart, amb la victòria assegurada, aconseguiria maquillar RPK Araski el marcador, a través d'una gran Drammeh, per a deixar la diferència en el 73-63 final. Gran victòria i l'equip continuarà lluitant en les dues últimes jornades per escalar el màxim possible en la classificació.

 

 


TAGS: