Lorena Segura serà la primera jugadora en el Mur dels Somnis de L’Alqueria del Basket

23/03/2019

Lorena Segura, jugadora valenciana que aquesta temporada alterna la dinàmica de Valencia Basket amb els partits en Lliga Femenina 2 de Claret, s'ha convertit hui en la primera jugadora eixida del planter taronja a debutar al màxim nivell, i per tant, serà la primera a ser inclosa en el Mur dels Somnis de la casa del bàsquet europeu de formació.

 

S'acostava el final del segon quart, amb 56 segons per disputar-se, quan la Fonteta es va posar en peus per a donar una ovació que portava temps esperant. La que l'any passat fora jugadora júnior i debutara en Lliga Femenina 2, feia un pas més en el seu desenvolupament debutant en la Lliga Dia. Segura entrava substituint a Rebeca Cotano i disputava els seus primers 56 segons en la màxima divisió del bàsquet nacional de taronja. Un moment que segur que no oblidarà. A més, amb el partit decidit, Lorena va tindre l'oportunitat de tornar al parquet. A falta de 1.49, Rubén Burgos li donava de nou l'alternativa, sumant en total 2.45 de joc en el seu primer partit.

 

Lorena Segura serà doncs, la primera dona a ser inclosa en el Mur dels Somnis de L’*Alqueria del Basket, un reflex del treball realitzat en la instal·lació, que mostra una llista de tots aquells jugadors i jugadores que després de passar per les categories de formació del club, han arribat a debutar al màxim nivell. Lorena, serà la tercera jugadora a aconseguir-ho des de la inauguració de L’Alqueria, després d'Álex Vera i Ion Galarza, que ho va aconseguir aquesta mateixa temporada.


TAGS: