Els partits de les Eurocup Finals a la Fonteta, inclosos en l'abonament combinat de temporada

27/03/2019

El primer partit de les Eurocup Finals que enfrontarà a Valencia Basket amb l'ALBA Berlín a la Fonteta el dimarts 9 d'abril a les 20.30 hores, així com l'hipotètic tercer encontre de la final, que es jugaria en cas de ser necessari el dilluns 15 d'abril a les 20.30 hores de nou a la Fonteta, estaran inclosos en el passe de temporada 2018-19 per a tots els posseïdors d'abonaments combinats del Valencia Basket.

 

Encara que l'esdeveniment està organitzat per Euroleague Basketball, el club taronja ha realitzat un important esforç econòmic i logístic perquè els seus 8.000 abonats amb passe combinat puguen disfrutar de les Eurocup Finals en la seua localitat habitual sense cap cost addicional.

 

Allibera el teu seient per a ajudar-nos a omplir la Fonteta

Quan es conega la quantitat exacta de localitats de les quals disposarà el Club, una vegada cobertes les obligacions amb l'organització i l'afició visitant, s'anunciarà quantes entrades es posen a la venda per al primer partit de la Final davant l'ALBA Berlín del dia 9 d'abril.

 

Per a ajudar-nos a garantir el ple en el primer assalt de les Eurocup Finals, el Club vol recordar als posseïdors de passes combinats de temporada que no vagen a ocupar les seues localitats en eixe primer partit davant els alemanys que poden alliberar-les per a la venda lliure i d'eixa forma donar-li l'oportunitat a un altre aficionat perquè done el seu alé a l'equip en eixe encontre. A més d'ajudar-nos a aconseguir el millor ambient possible, alliberar el seient suposa un descompte en l'abonament de la temporada següent de fins a 20 euros. Pots trobar els passos a donar per a alliberar o cedir el teu abonament punxant en este enllaç


TAGS: