Les plantilles masculina i femenina visiten la donació de sang en la Llotja VIP de la Fonteta

28/03/2019

Una representació de les dues plantilles professionals del Valencia Basket ha visitat la jornada de donació de sang que s'ha desenvolupat durant tot el dia de hui en la Llotja VIP de la Fonteta. A les onze del matí ho han fet les jugadores de la primera plantilla femenina Rebeca Cotano, María Bettencourt i Joy Adams, acompanyades pel responsable de màrqueting i relacions externes del Valencia Basket Víctor Luengo. I a la vesprada, abans de l'entrenament vespertí, s'han passat a donar el seu suport als donants l'entrenador Jaume Ponsarnau i els jugadors del primer equip masculí Guillem Vives, Antoine Diot i Matt Thomas.

 

Juan Carlos Villanueva, Secretari de l'associació de donants de sang de València i Teresa Atienza, Directora d'Infermeria de la CTCV han acompanyat als nostres jugadors i jugadores en la seua visita per les lliteres en les quals s'estaven realitzant les donacions de sang. Els nostres representants han agraït el gest solidari de les persones que es trobaven realitzant la seua contribució en la Llotja VIP i durant la seua visita no han deixat de posar per a fotografies i de signar pòsters tant amb els donants com amb el personal de la CTCV desplaçat per a col·laborar en esta noble causa.

 

Doble premi per als donants

A totes les persones que s'han acostat a donar durant tot este dijous se'ls ha obsequiat amb una doble recompensa per part de Valencia Basket, a més de la satisfacció de poder ajudar donant un element vital per a la salut pública i que no es pot obtindre d'una altra manera. Cada donant de sang ha rebut dues entrades per a l'últim partit de la fase regular de la Liga Dia davant el Baxi Ferrol (diumenge 7 d'abril, 19:00h, Fonteta) i un producte de marxandatge oficial del Valencia Basket. A més, tots els donants entren en el sorteig de la camiseta de joc oficial signada per tota la primera plantilla masculina del Valencia Basket que ha estat exposada durant tot el dia en l'entrada de la Llotja VIP.


TAGS: