Ponsarnau: “Per a competir a Andorra hem de donar una resposta centrada, focalitzada i col•lectiva”

03/04/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau, ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 26 de la Liga Endesa en la pista del MoraBanc Andorra que “jugarem contra un equip molt competitiu, la prova ha sigut el seu nivell i l'Eurocup que han fet, que per molt poquet no han arribat a la final. És un equip que ha anat vivint diferents moments i ara estan en un moment ascendent, especialment després d’acabar l'Eurocup, amb confiança competitiva i nivell físic. Tenen alguna baixa important però especialment en la seua casa han desenvolupat la seua millor capacitat de joc amb bona defensa i amb un atac en el qual aprofiten el talent que tenen, que és molt. I aprofitant les seues virtuts corrent el camp i especialment en la seua pista és on han trobat millor este ritme de carrera. Un equip que com nosaltres està lluitant per a ficar-se en el Playoff i per tant un altre partit important”

 

El tècnic taronja recalca que el conjunt andorrà “és un equip d'alt nivell que si no es troba davant una oposició centrada, ben focalitzada i col·lectiva et pot passar per damunt. Ells ho han fet amb molts dels equips que han passat per allí. I hem d'estar al 100% com a equip si volem competir a l'altura que ens toca”.

 

Preguntat per l'estat físic de la plantilla, Ponsarnau ha revelat que “hui afrontem l'entrenament amb 14 jugadors al 100%, o almenys a un mínim alt com per a poder comptar amb els catorze. I decidirem al final de l'entrenament. Potser el criteri per a decidir és donar-li repòs a algun jugador perquè tinga més forces per a la setmana que ve. I per a nosaltres és important també ficar a Guillem i a Joan perquè agafen ritme”


TAGS: