Rubén Burgos: “Farem tot el que estiga en la nostra mà per a aconseguir la quarta plaça”

05/04/2019

Valencia Basket afronta l'última jornada de la Liga Dia davant de Baxi Ferrol (Diumenge 07, 19h, La8Mediterráneo) amb l'objectiu de guanyar i veure si els resultats li acompanyen per a aconseguir la quarta plaça. Rubén Burgos ha analitzat el partit.

 

“Per a nosaltres és un partit important. Hem de fer el que estiga en la nostra mà per a ser quartes i aconseguir el teòric factor pista. Ferrol arriba sense pressió, amb coses que demostrar tant a nivell individual com a col·lectiu, no s'ha deixat portar en cap moment i ha competit sempre, fins i tot la pròrroga la setmana passada, però estem preparades per a este partit a casa, i per a fer tot el que estiga en la nostra mà” deia.

 

Durant el partit, l'equip s'oblidarà del resultat del seu rival per la quarta plaça. “Estarem concentrats en el partit i tant de bo a l'acabar s'hagen donat eixos dos factors necessaris, i si no, treballarem a límit, tenim el playoff en ment contra Gernika, bé siga amb dos partits en la Fonteta i un allí o a la inversa” comentava.

 

Ocórrega el que ocórrega en l'última jornada, la temporada taronja és molt positiva. “El nombre de victòries és molt elevat a falta d'una jornada, per damunt del que podíem esperar i pensar amb la prudència i humilitat que ha caracteritzat la temporada. El nostre dia a dia ha sigut molt bo, exigent, respectant al màxim als rivals i donar el 100% cada dia ens ha portat a on estem” concloïa.

 


TAGS: