Over 40 Basket ja coneix les finals de demà en L’Alqueria

06/04/2019

Finalitzada la primera fase del torneig, ja es coneixen les finals de la categoria júnior i senior masculí, així com les guanyadores del senior femení, l'Oldblacks by Gefco.

 

En categoria Júnior Masculí, ja es coneixen les finals or, plata i bronze. La final de la categoria reina la disputarà el València Basket davant de RCM Melilla com a guanyadors dels seus dos grups a les 13:30 hores. En la categoria Senior Masculí, també es coneixen les tres finals. La final d'or serà entre els equips de Charlatans i ciervos.com també a les 13:30 hores.

 

Abans de les finals, tindrà lloc el partit inclusiu entre ADERES davant d'una mescla de jugadors del torneig Over 40 entre a les 12:30h.

 

A més, es disputaran els restants partits de la lligueta de Júnior Femení, Challenge Femení, Over 50 Masculí i Veterans Masculí, a més de disputar-se la Supercopa Femenina entre un combinat de les lligues Senior Femení davant de Júnior Femení a les 12:30.

 

Amb caràcter benèfic

En totes les seues edicions, els fons recaptats en el sopar benèfic (en l'Hotel Primus el 6 d'abril a les 21:30, Info en over40basket@gmail.com) es destinen a la ONG Associació Infància i Desenrotllament, associació d'iniciativa social que porta treballant a l'Índia ininterrompudament de la mà d'Emilio Biel Sáez, el seu president, qui va ser fisioterapeuta de les seleccions de bàsquet de formació i absoluta durant els anys 80 i 90. En eixe sopar, Víctor Luengo i Esteban Albert, compartiran reconeixement amb Ana Belén Álvaro i el Real Club Marítim de Melilla, en els que seran els 4 homenatges que duga a terme l'organització.


TAGS: