Les entrades per al tercer partit de les Eurocup Finals es posen esta vesprada a la venda

13/04/2019

Valencia Basket posa a la venda des de les 17.00 hores de la vesprada de hui dissabte 13 d'abril un reduït nombre d'entrades per al tercer i definitiu partit de les Eurocup Finals que enfrontarà a l'equip taronja amb l'ALBA Berlín (dilluns 15, 20:30h, Fonteta, Teledeporte) a partir d'un preu de 50 eurosLa compra es podrà realitzar exclusivament a través de la nostra pàgina web oficial.

 

Per a ajudar-nos a garantir el ple en el tercer assalt de les Eurocup Finals, el Club vol recordar als posseïdors de passes combinats de temporada que no vagen a ocupar les seues localitats en este primer partit davant els alemanys que poden alliberar-les per a la venda lliure i d'eixa forma donar-li l'oportunitat a un altre aficionat perquè done el seu alé a l'equip en eixe encontre. Les entrades que s'han alliberat fins al moment per a este tercer partit de la Final, al costat de les que han quedat a la disposició del Club després de cobrir les obligacions amb l'organització i l'afició visitant, seran les que es puguen posar a la disposició dels aficionats per a la venda lliure.

 

Entrades des de 50 euros

El llistat de preus per a este primer partit de les Eurocup Finals és el següent:

 

Grada Fons

50 euros

Grada Lateral

60 euros

Cistella

60 euros

Preferent

70 euros

Tribuna Corba

70 euros

Tribuna Lateral

90 euros

Tribuna Central

90 euros

 

Com allibere o cedisc la meua entrada?

Els abonats poden alliberar o cedir la seua localitat per a aquest partit fins a dues hores abans del començament de la trobada.

 

Els primers passos són els mateixos per als dos procediments

 

1.    Entra a la web oficial de Valencia Basket

2.    Busca i accedix a “Entrades i abonaments”

3.    Punxa a la pestaña “On-line”

4.    Entra en “Zona Personal”. Posa el teu e-mail i contrasenya en els espais habilitats per a açò. Si encara no t'han assignat una contrasenya associada al teu correu electrònic, has de sol·licitar-la cridant a les Oficines de Valencia Basket al número 96 395 70 84 (de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h)

5.    Dins de “Zona Personal”, busca la pestanya amb el nom “Zona Abonaments” que apareixerà a l'esquerra de les teues dades personals i fes clic en ella

6.    Quan aparega el teu llistat d'abonaments vigents, clica en “Eventos” dins de l'abonament que desitges alliberar.

 

Si vols alliberar l’abonament

7.    Apareixerà en eixe moment el llistat de partits disponibles. Punxa a “Alliberar” per a posar el teu seient en venda lliure per al partit que hages seleccionat

 

Si vols cedir l’abonament

7.    Apareixerà llavors el llistat de partits disponibles i punxa a CEDIR

 

Tindràs dues opcions:

- Escriu l'e-mail de la persona la que vullgues enviar l'entrada

 

- No escrigues cap e-mail i prem CONTINUAR. Esta entrada es generarà i s'emmagatzemarà en la teua Zona Personal

 

Quins beneficis té alliberar el meu seient?

A més d'ajudar al fet que la Fonteta present el millor aspecte possible en un gran partit, alliberar el seient també té un benefici per a l'abonat que decidix usar esta opció. Si alliberes el teu passe abans de dues hores abans d'eixe partit, obtindràs un descompte que s'aplicarà a l'abonament de la pròxima temporada. En cas de no renovar l'abonament, eixe descompte es perdrà de manera definitiva. La relació de descomptes segons sectors és la següent:

 

Descompte

 

Grada Fons

10 €

Grada Lateral/Cistella

12 €

Preferent/Tribuna Corba

15 €

Tribuna Lateral

20 €

Tribuna Central

20 €

VIP

20 €

 

Els descomptes per a este tipus de promoció no podran superar el 70% del preu del teu abonament de la temporada que ve.

 


TAGS: