#DefensemLaFonteta amb Pamesa Cerámica en el partit definitiu de les Eurocup Finals

13/04/2019

La Fonteta decidirà el campió de la 7DAYS Eurocup en el tercer enfrontament entre Valencia Basket i l'ALBA Berlín que es disputa el dilluns 15 a les 20.30 hores. Per a crear l'ambient de les grans nits europees Pamesa Cerámica, patrocinador oficial del partit, ho donarà tot perquè el pavelló siga el sisé jugador perquè el títol es quede a la nostra ciutat. Es convoca a l'afició perquè vinga a rebre a l'equip dues hores i mitja abans del partit amb l'animació de la xaranga i el DJ. Hi haurà un racó de Pamesa amb un photocall per a immortalitzar el record d'una nit tan especial i una camiseta oficial de joc i una càmera esportiva GoPro esperen als guanyadors del concurs a través de les xarxes socials. No faltarà el foc en la presentació dels nostres jugadors, es repartiran 8.000 aplaudidors per a fer un espectacular tifo taronja, una globotá acompanyarà la primera pilota a l'aire i es llançaran centenars de regals a les graderies del pavelló.

 

Vine a donar-li la teua calor a l'equip abans de que arribe al pavelló

Perquè els nostres jugadors puguen sentir el suport de la seua afició abans fins i tot d'arribar al pavelló, Valencia Basket convoca als seus seguidors des de les 18.00 hores del dilluns 15 perquè es reunisquen al voltant de la porta de “Accés Jugadors” per a rebre als nostres xics en la seua arribada a la Fonteta. La xaranga i nostre DJ estaran amenitzant l'arribada dels jugadors amb la seua música.

 

Busquem finalistes per a buscar un doble premi

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a triar als quatre seguidors del nostre equip que competiran sobre el parquet de la Fonteta durant de l’encontre davant els alemanys per a portar-se un dels dos premis que Pamesa Cerámica ha preparat per a este partit: una camiseta oficial de joc de la 7DAYS Eurocup del nostre equip signada per tota la plantilla o una cámera esportiva GoPro.

 

Per a participar només has de buscar la publicació de Pamesa Cerámica en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket i respondre a la pregunta. Entre tots aquells que contesten de forma encertada es triaran a l'atzar quatre finalistes que es donaran a conéixer a les cinc de la vesprada del diumenge. Per a poder optar a ser triats, els participants hauran de tindre abonament o entrada per a accedir al tercer partit de les Eurocup Finals, complir també amb la resta dels requisits per a participar i ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

No et quedes sense la teua foto en el Racó de Pamesa Cerámica

Quan accedisquen al pavelló, els aficionats tornaran a trobar un photocall de Pamesa Cerámica tematitzat especialment amb motius de les Eurocup Finals. El nostre fotògraf realitzarà instantànies de record al costat dels guerrers que recorren l'anell de distribució amb el lema #DefensemLaFonteta i que posteriorment seran postejades en les xarxes socials oficials del Club.

 

Foc per a encendre la presentació

Ja és una tradició consolidada quan arriben les eliminatòries en competició europea, i com no podia ser d'una altra forma ara que arriba el partit decisiu que decidirà el títol, el foc tornarà a ser de nou protagonista en la presentació dels nostres jugadors. Dues columnes de foc situades als costats de la línia del centre del camp faran més impressionant cadascun dels nomenaments dels nostres jugadors en la presentació. Et recomanem arribar a temps per a no perdre-t'ho.

 

Tifo taronja amb els 8.000 aplaudidors de Pamesa Cerámica

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors de color taronja personalitzats que Pamesa Cerámica ha preparat per a ajudar la nostra afició a augmentar el soroll durant el partit. A més, els aplaudidors tenen una segona funció d'animació. Quan els jugadors estiguen a punt de rebre les últimes instruccions de Jaume Ponsarnau, el speaker de la Fonteta demanarà als aficionats que alcen el seu aplaudidor pel costat taronja per a rebre l'eixida a pista del nostre equip amb un impressionant tifo que tenyirà la Fonteta amb el nostre color corporatiu. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Globotà taronja en el salt inicial

Per a este tercer i definitiu assalt de les Eurocup Finals repetirem la globotà taronja en el moment en el qual l'àrbitre llance la pilota a l'aire per a l'inici del partit. Quan els jugadors comencen a ocupar els seus espais al voltant del cercle central per a l'inici del partit, tots a unflar el globus per a fer-lo explotar quan la pilota comence a volar per a omplir el pavelló amb el soroll d'una espectacular globotà.

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es pare. Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de motxilles, gorres i camisetes de Pamesa Cerámica. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca i no faltarà el zeppelín de la marca sobrevolant el sostre del pavelló durant tot el partit.


TAGS: