Casual Hoteles animará el partido ante Lointek Gernika

13/04/2019

València Basket es mesura este cap de setmana a Lointek Gernika (Domingo 14, 20h Fonteta, Teledeporte) en un partit que tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Casual Hoteles, que es farà càrrec de l'animació d'este enfrontament que pot valdre l'històric passe a les semifinals.

 

Aplaudidors en les grades i pilotes

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal de milers d'aplaudidores en les grades del pavelló, mentres que centenars de pilotes es repartiran en els temps morts. D'altra banda, l'empresa repartirà un premi entre els afortunats que isquen triats a través dels concursos que el club organitza en xarxes socials.

 

Trofeu a l'Esforç i mes Foc

El primer Trofeu a l'Esforç femení de la història del club serà oferit als aficionats abans de començar el partit. Després de la presentació de la plantilla, Arantxa Roig, de la Fundació Roig Alfonso que ha dissenyat el trofeu i Vicente Solà, faran entrega del guardó a Anna Gómez, que l'oferirà als aficionats. Tot això en una presentació en què no faltarà el foc, com ocorre en el pavelló en les últims partits.

 

Una presentació especial

A més del foc, música i aficionats rebran en la pista a les jugadores, creant un ambient especial perquè arriben de la millor manera a l'inici del partit. Un ingredient més perquè el pavelló siga una festa del bàsquet femení.


TAGS: