Van Rossom: “El dilluns necessitem una Fonteta al màxim”

13/04/2019

Sam Van Rossom recordava en el compàs d'espera entre el segon i el tercer partit de les Eurocup Finals que “el dimarts no havíem guanyat res i el divendres no vam perdre res més enllà d'un partit. Hem estat ací, l'equip ha jugat al que havia de jugar i al final el resultat l'han decidit alguns detalls. Ahir vam donar el 100%, l'equip ha estat prop, però no ha pogut ser”.

 

El base belga reconeix “que és clar que davant tenim un equip que juga també, però estem jugant bé. Ells tenen talent ofensiu, compartixen bé la pilota i has d'estar ficat 40 minuts en tots els partits o com el divendres 45. Estem bé, ahir ens va faltar poc i el dilluns hi ha un altre partit, hi ha una altra oportunitat i eixirem per ella”.

 

Van Rossom considera que “tots haguérem signat al principi de temporada arribar a esta situació. Òbviament hauria sigut millor guanyar-ho el divendres i ja estaria tancat, però si ens dius que jugarem un partit decisiu a casa per a guanyar un títol, tots l'haguérem signat”.

 

El director de joc taronja li demana a la Fonteta que “el dilluns ens ajude igual que ho va fer en el primer partit de la sèrie, quan el públic està al màxim ens donen un plus d'energia i fins i tot en caràcter. I això ens ajuda segur. Espere una Fonteta al màxim el dilluns”.


TAGS: