Horari i recorregut per a celebrar la quarta EuroCup

16/04/2019

Valencia Basket, que ha conquistat esta nit el seu quart títol de l'Eurocup a la Fonteta davant l'ALBA Berlín, celebrarà demà dimarts amb la seua afició este nou trofeu continental, en un recorregut pel centre de la ciutat que començarà a les 19.30 hores i en el qual visitarà a les principals autoritats valencianes.

 

Els actes de celebració començaran demà dimarts 16 d'abril a partir de les 19.00 hores. Un autobús traslladarà a la primera plantilla i a la resta del staff tècnic i empleats fins als voltants de la Basílica de la Verge dels Desemparats, amb arribada prevista a les 19:30h, per a realitzar-li una ofrena floral, d'una camiseta de Valencia Basket i del trofeu de la 7DAYS Eurocup a la Mare de Déu.

 

Després d'esta primera parada, el grup es dirigirà a peu cap a l'edifici de la Generalitat Valenciana al voltant de les 20.00 hores, on el Molt Honorable president Sr. Ximo Puig i la vicepresidenta Mónica Oltra rebran a l'expedició taronja hores al Pati Gòtic. Després dels parlaments i la tradicional foto de família, els jugadors eixiran al balcó de la Generalitat per a saludar a l'afició.

 

Els actes es tancaran amb la visita a l'Ajuntament de València programada per a les 21.00 hores, on els esperarà l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, per a rebre als jugadors, tècnics i a la quarta Eurocup taronja en l'escalinata abans de realitzar una recepció en el Saló de Cristall i eixir al balcó de l'Ajuntament per a entregar de nou el trofeu a l'afició que es congregue en la Plaça.


TAGS: