Rubén Burgos: “Anem amb energía i confiança”

16/04/2019

Un any després de conéixer els seus rivals en la Fase d'Ascens a Lliga Dia, Valencia Basket afronta el tercer partit de l'eliminatòria de quarts de final de la competició (Dimecres 17, 20h, Pol. Maloste, Teledeporte) amb l'objectiu d'intentar tornar a donar la sorpresa i fer història aconseguint el seu passe a les semis. Rubén Burgos ha analitzat el partit.

 

“Físicament estem recuperant-nos del partit, aprenent dels detalls de les coses, modificant les que ens poden anar millor i tapant les que no han anat tan bé. Estem preparats per a un gran repte davant d'un Gernika a qui no vam poder guanyar en lliga, sí en el partit allí de playoff i ara intentarem aconseguir-ho una vegada més, en un partit que serà igual de dur i complicat però al que anem amb la mateixa il·lusió i confiança en la fortalesa del grup” deia.

 

Respecte al partit, assegurava que serà diferent d'allò que s'ha viscut fins ara. “Farem xicotetes coses perquè el guió es decante del nostre costat. Les seues jugadores de nivell es van connectant, com vam veure amb Williams i Roundtree en el partit del diumenge, però nosaltres també ens estem preparant amb les nostres cartes i bases, per a poder sumar algo extra d'anotació en atac i de variants defensives que esperem que ens donen fruits” explicava.

 

Finalment, va valorar el camí de les xiques fins a arribar a este decisiu partit. “Estamos contents per tota la temporada, perquè açò va molt més enllà de l'últim partit, i això és el que volem posar en valor i ens dóna força i confiança per a este últim xoc. Estem competint en playoff, havent aconseguit 19 victòries sense haver hagut de mirar cap avall i estar 1-1 amb Gernika és tindre el got mig ple. Anem amb energia i confiança” concloïa.


TAGS: