Oscar Mayer porta el sabor de les grans nits a la Fonteta per al partidàs davant Unicaja

22/04/2019

La Liga Endesa torna a la Fonteta amb el partit ajornat de la jornada 27 davant Unicaja (dimecres 24, 20:30h, Movistar+) i Oscar Mayer ha preparat l'animació de les grans nits intersetmanales portant el seu tradicional Oscarsopar (hot dog + beguda per 2 euros), amb un concurs a través de les Xarxes Socials per a regalar un patinet elèctric, repartint aplaudidors per a crear el millor ambient a la Fonteta i llançant centenars de regals de la seua marca en els temps morts.

 

Un concurs per a guanyar un patinet elèctric

Oscar Mayer busca a través de les Xarxes Socials del Valencia Basket a dos finalistes per a portar-se com a regal un magnífic regal: un patinet elèctric que serà per al guanyador del concurs que es realitzarà sobre el parquet de la Fonteta durant el transcurs del partit.

 

Com optar al premi?

Hui dilluns s'ha plantejat en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket una pregunta per a aconseguir una de les dues places de finalista per a este concurs. Entre tots els que contesten de forma adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. Demà dimarts 23 d'abril a les 17:00h coneixerem als finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

8.000 aplaudidors per al #SorollFonteta

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors de plàstic que Oscar Mayer ha preparat amb la finalitat d'augmentar els decibels i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este duel clau en la lluita per la quarta plaça de la Liga Endesa. D'esta manera, Oscar Mayer continua contribuint a una millora de l'ambient de la Fonteta per a rebre a l'Unicaja

 

Oscarsopar: hot dog + beguda per només 2 euros

Fidel a la seua cita quan Oscar Mayer anima el partit, no falla una de les iniciatives més acceptades pels aficionats. Tots els assistents al partit podran aconseguir un hot dog i un refresc per només 2 euros. Un sopar perfecte per a gaudir des del principi d'una gran nit de bàsquet que els interessats podran aconseguir en les barres de la Fonteta.

 

Concursos i regals en els temps morts

Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de gorres i pilotes unflables d'Oscar Mayer amb el seu corporatiu color groc i es realitzaran diferents jocs que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca. Tampoc faltaran a la cita ni la simpàtica mascota de la marca, Oscar, que unirà les seues forces amb Pam i Maxi per a alçar els ànims del pavelló cada vegada que la pilota es detinga ni el zeppelín d'Oscar Mayer, que sobrevolarà el cel de la Fonteta durant tot el partit.

 


TAGS: