Valencia Basket agraïx a la seua Afició el suport durant la Liga Dia

26/04/2019

La Liga Dia va concloure ahir per al primer equip femení del Valencia Basket amb el segon partit de les semifinals de la competició, que l'equip ha aconseguit en la seua primera participació. I el Club desitja agrair a tota la seua Afició el suport que ha mostrat durant tota la competició i de manera molt especial, per l'increïble ambient que ha tingut la Fonteta en els partits més decisius, especialment els dos de playoff, així com l'esforç de tots els que han assistit assíduament durant tota la fase regular, i d'aquells que es van desplaçar per a veure a l'equip, com va ocórrer a Salamanca.

 

La Família Taronja ha estat molt present en tot este camí, en els partits, en l'evolució del projecte i col·laborant al creixement d'un equip que cada dia enganxa a més gent. L'èxit que suposa esta primera temporada al màxim nivell, superant totes les expectatives, també és de tots ells.

 

El club vol agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors i directius i en especial al seu mecenes Juan Roig i a Hortensia Herrero pel seu incansable suport.


TAGS: