Vives: “Volem allargar el bon moment sabent que serà dur davant Cafés Candelas Breogán”

01/05/2019

El base de Valencia Basket Guillem Vives realitza una anàlisi del moment de l'equip destacant que “crec que estem en un gran moment, la veritat és que guanyar l'Eurocup va ser una espenta anímica de moral i de confiança i ho hem demostrat en els següents partits. M'alegra que l'equip haja reaccionat d'esta forma i sobretot intentar allargar-lo fins al final”.

 

Amb cinc partit per jugar, l'equip taronja té dos partits d'avantatge i el basket-average d'avantatge sobre el cinqué classificat, per la qual cosa consolidar la condició de cap de sèrie per al Playoff s'ha convertit en el següent objectiu: “Això és el que busquem, estar en la quarta posició i tindre el factor pista a favor en el Playoff. És un objectiu que l'equip s'ha marcat i anem a per ell. Sabem que tenim un calendari molt difícil però hem tret els partits anteriors a que vinga tota esta marató dels equips d'Eurolliga. També és un repte per a nosaltres vore com competim contra els equips de dalt i ens prepararem bé per a això”.

 

A nivell personal, després de perdre's els dos primers partits de les Eurocup Finals per una lesió, Vives està ja totalment recuperat i reconeix que “estic molt bé, va ser una pena la lesió pel moment personal en el qual estava tant moralment i físicament com de confiança. I sobretot per ser abans de la final de l'Eurocup. Va ser un colp dur però crec que he fet una molt bona recuperació i estic tornant a sentir-me amb molta confiança i espere poder continuar ajudant l'equip per a poder continuar aconseguint victòries”.

 

El pròxim equip que passarà per la Fonteta, el Cafés Candelas Breogán, arriba en l'última posició de la taula però amb les mateixes victòries que el primer equip que salva la categoria. Pel que cada partit que els queda és una autèntica final en la seua carrera per mantindre's en l'ACB. El base Guillem Vives recorda que “la Liga Endesa, sobretot a la fi de la Lliga està molt complicada. Tots els equips es juguen alguna cosa, sobretot els que estan a baix que per a ells tots estos són partits vitals. Tenim la sort que juguem a casa, hem vist que enguany jugar en la Lliga fora és molt complicat. Cal aprofitar el factor camp sabent que ells ara estan en un molt bon moment. Segur que serà un partit dur, no podem fiar-nos de la posició en la qual estan en la classificació”.

 

En el partit davant els gallecs, Vives superarà a Serhiy Lishchuk i es convertirà en solitari en el huité jugador amb més partits de la història del Valencia Basket. El director de joc català reconeix que en pensar en això “se'm posa la pell de gallina, superar a jugadors com Lishchuk fa que se'm remoga tot. En el meu primer any vaig coincidir amb ell, sé la importància que tenia dins d'este Club i com la gent el volia. Quan m'has dit que estic igualat amb Serhiy se'm remou tot. Això em posa molt content, amb moltes ganes de seguir i vore on està el límit”.


TAGS: