130 directius es reunixen demà en Convent Carmen per al IX Marketing Meeting de Valencia Basket

07/05/2019

Valencia Basket torna a reunir els seus patrocinadors i col·laboradors en la novena edició del Marketing Meeting que tindrà lloc el dimecres 8 de maig de 2019 en un nou escenari, el Convent Carmen, a partir de les 19.30 hores. Després del gran èxit de les huit edicions anteriors, el IX Marketing Meeting tornarà a batre el registre de participants amb més de 130 directius representant a la gran família d'empreses patrocinadores de l'entitat taronja que continua creixent per a arribar a la xifra de 62 companyies, a més de diverses autoritats i consellers del Club.

 

Xarrada magistral de Ágatha Ruiz de la Prada

La finalitat del Marketing Meeting és crear un ambient favorable al “networking” entre les companyies que col·laboren amb el Club que els permeta incrementar sinergies i reforçar els llaços d'unió entre ells i amb el Valencia Basket. Després de les compareixences habituals, este nové Marketing Meeting comptarà com a principal novetat amb una taula redona amb el títol “Casos d'èxit en patrocini esportiu” que estarà moderada per Marc Ros (CEO de Aftershare) i que comptarà amb la participació de Jorge Bauset (Pamesa), Eva Prieto (Pinturas Isaval) i Puri Naya (Delikia).

 

La xarrada magistral d'esta edició del Marketing Meeting serà a càrrec de la dissenyadora i empresària madrilenya Ágatha Ruiz de la Prada, que oferirà una interessant conferència sobre les claus del creixement d'una marca basant-se en la seua experiència personal al llarg de més de tres dècades al capdavant de la seua firma de moda fins a convertir-la en una referència del disseny a nivell mundial.

 

Com a colofó a este nové Marketing Meeting del València Basket, es servirà un servei de còctel en un emplaçament idíl·lic, el jardí de Convent Carmen. Este espai per a la trobada de la cultura i la gastronomia va obrir les seues portes fa un poc menys d'un any en el Convent de Sant José i Santa Teresa, en ple barri del Carmen de la ciutat de València.


TAGS: