Meiya Tirera, renovada: “La temporada que ve serà inclús millor que esta”

07/05/2019

L'equip femení de Valencia Basket continua avançant en el seu segon projecte Liga Dia per a afrontar la pròxima temporada. I en este cas ho fa apostant per la continuïtat de la jugadora internacional Meiya Tirera, que tornarà a ser peça fonamental de l'equip la pròxima temporada com ho ha sigut en la present.

 

La jugadora mali, ja va demostrar a Bulgària en la temporada 2015/16 que se li donava bé el bàsquet europeu. 26.3 punts per partit i 11.4 rebots li van valdre ser la millor jugadora de la lliga. Després del seu pas pel bàsquet búlgar, Cadí La Seu D’Urgell li va donar l'oportunitat de debutar en Lliga Femenina 1, amitjanant 12.9 punts i 5.5 rebots per partit.

 

Meiya Tirera ja va ser clau en l'ascens taronja. La pívot va jugar tots els partits de la temporada, amb uns registres de 12.7 punts i 5.8 rebots, i enguany, la volta al màxim nivell no se li ha quedat xicoteta. 15.1 punts i 13.7 de valoració avalen la seua continuïtat a Lliga Dia. La pívot és a més, la segona màxima anotadora del club, amb 849 punts, només superada per Rebeca Cotano.

 

“Torne a Valencia Basket la pròxima temporada, estic molt agraïda a tots i estic convençuda de que la temporada que ve serà inclús millor que esta” deia la protagonista. Amb la continuïtat de Meiya Tirera, Valencia Basket fa un pas més en la confecció del seu projecte per a la pròxima temporada. Un projecte que ja comptava amb María Pina i Anna Gómez, a més de la continuïtat d'Irene Garí anunciada ahir.


TAGS: